::Cubaan 1, 2, 3::

Wednesday, November 03, 2010

Salam semua...

Ni haaa...Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg seperti biasa dlam room RED room beliau yg terchenta..patik la ni bru je blk dri bertungkus lumus menyiapkan 1 performance untuk malam dinner persatuan patik..patik sekumpulan jz buat simple2 performance yg bertema kan 60's ..kire ok la jz nk have fun je ni..korang tau patik dan kerabat just amek ms 1 hari setengah untuk prepare performance ni including steps n songs..km praktis just kat lab INTEC then tros move ke INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTRE SHAH ALAM wat full rehearsal kat cna..

So korang tgk je la pic yg sempat patih boh ni ek..akceli pic byk..tp ni je la mampu patik boh ye...so SAKSIKAN~~

Bermula dengan praktis kat lab terchenta a.k.a INTEC UiTM sec.17 SHAH ALAM dri koi 2pm++..


Even sempit..km sedaya upaya berlateh ok..

Mmg mcm2 rupe gaye menari..mklom la bakat terpendam weh..hehehe..

Tak sah klu tak gelak..mmg fun giles ok!!!!

See..sakan dok gelak smpai dh jd halimunan ko budak..

1,2,3,4,5,6 counting de steps..hehehe..

Apek & marjinah...tomey depa ni..kan kan kan~~

Yeszaa..semakin serius berlateh..


Then dalam koi 4.30pm time utk full reheasal kat INTEKMA..

Bertemakan 60's...

Sedang menunggu time untuk full reheasal...panas cm teeeetttt je dlm ni..*kede la INTEKMA ni..

Smbil tgu pose la jap kan..

Sorok sikit..


Dan full reheasal bermula dengan persembahan pentomin yg berunsur keislaman..hehehe..


Grup lab blok G dan lab 409..best depa ni perform..

Insap jap patik & kerabat jap tgk pentomin ni..sob sob sob~

Maka bermula la turn grup patik yg diberi nama kumpulan "GUMBIRA BERDANSA"..mne tak gumbira nye ok..dh yg td ala-ala nasyid je kan..haaaaa now time grup patik plk yg cm ala 'nakal' nk perform..patik akceli bangga ngan grup mmber patik ni..depa ni sgt2 bg kerjasama..nmpk depa ni mmg de semangat nk perform & jz all out nk have fun..patik pon nmpak ade kwn2 patik yg cm 1st time nk tunjuk bakat..depa sgt berani & patik sgt2 hargai..even depa ni baru tp depa ni sudi nk blajar..sayang ketat-ketat la korang...muah 30x~~

Apek & marjinah...

Yeszaa..grup patik & kerabat beraksi..

Oyeah oyeah~~

Naaahhh..cm tu la crite nye untuk sesi berlatih dan full rehearsal...performance ni akan patik pakai untuk malam esok..so patik akan update cite dinner malam sok ni kat korang la ye..korang tgu tauuu..

Ok laaa..since badan dh penat & cm nk tido..GOOD NITE & SWEETDREAM ye teman-teman...

Jumpa lg ye..Babai..tata titi tutu..

You Might Also Like

20 komen

  1. jai x baca... tp suka tgk gambar

    ReplyDelete
  2. all da best 4 the performance..=) all out ya??

    ReplyDelete
  3. Wah bakat terpendam dikeluarkan

    semoga berjaya masa performance nanti :)

    ReplyDelete
  4. hohoho.
    penuh dgn bakat terpendam.
    =P

    ReplyDelete
  5. praktis jgn x praktis!

    good luck utk mlm tu..

    ~ DanieL AdiE ~

    ReplyDelete
  6. wahh, rajenn praktiss.. such a good cooparative value shown:)

    take care. salam ziarah

    ReplyDelete
  7. jey:
    ye ke??adus penat la pas ni nk upload pic byk2..hheheh

    ReplyDelete
  8. zoey:
    haaaaa la cik kak oiii...c d leg la..hahahah~~

    ReplyDelete
  9. iyllienaz:
    TQ yee..dh setle sume dh mlm td..heeeh

    ReplyDelete
  10. ::D::
    sekali sekala bakat dikuarkan..mmg TEBABOM!!!!

    ReplyDelete
  11. happy betol last nite...even daku demam but kita sgt kebaboom...hahaha

    ReplyDelete
  12. linda:
    yeszaaa kan kakak..sgt2 suke..sume sporting giles..heeheh

    ReplyDelete