Dah Masuk JAWI..

Friday, November 26, 2010

Salam semua...




Musim cuti sekolah dh mule menjengah bdk2 skolah kan..so la ni la time mak pak depa dok plan nk penuhi aktiviti depa ni time cuti sekolah..ade yg bwk p holiday, p balik kmpung dan tak juga yg masok kan ank depa JAWI...

Ni bukan kelas fardhu ain dok blajar class JAWI ye anak2..ni JAWI a.k.a BERSUNAT !!!!

So entry kali ni patik nk la crite time patik masok JAWI dulu dan adk2 patik yg masuk JAWI la ni...crite nye cm ni..

Dulu kan patik still ingat lg patik msuk jawi time patik drjah 3 kot..time tu dh takot dh sbb kwn2 patik ckp klu lambt sunat nnti 'barang' kite jd liat..susuh nk potong, darah pancut2...*gila la...kecik2 bdk ni dh pandai nk hiperbola kan ayat kan...so patik pon dengan sepantas kilat soh mak pak patik wat majlis sunat patik cepat2..takot woooo kang liat~~

So seingat patik time tu tok mudim ni still ade tp patik seram la ngn tok mudim ni..pikir balik ngn peralatan yg dibawak..dok atas batang pisang segala mmbuatkan patik seriau..so last2 mak pak patik dok panggil doktor mai umah..time nk sunat 2 mmg seriau laaa..yg best nye time patik nk sunat tu patik ni la jd bahan tontonan spupu2 patik..yg tak bole belah nye tu yg sepupu patik yg pempuan pon dok sibuk nk tgk gak kaaannn..*weeehhh kemaluan la patik weehh!!!!

Naaaaahhh pas setle tu kan sonok laaa sbb kte dh jd budak beso...jeng jeng jeng!!!! part paling best kan bile orng mai bg duit sunat..hehehehe..suke la weh..even dh sminggu lebay dh baik still gak nk pakai kain pelikat, so nnti org kompom dok bg duit lg...*jahat gile perwatakan..heheh

La ni laen plk bdk2 ni dok sunat..p klinik..setle kat klinik then abes..dok umah terkangkang dpn TV...xde feel la jd bahan tontonan segala kan..hehehe..kire dulu ngn skrang patik lg suke time dulu laaa..bru nmpk meriah..ngn ade knduri sikit, mandi smpai 'kecut'...gile la weehhh SERONOK!!!!

Tu je la entry kenangan patik dolu-dolu...Jumpa lg dilaen entry yeee!!!

Babai...

You Might Also Like

2 komen

  1. hencik patik dh masuk jawi upanya..ingatkan bdk2 lagik hahahha

    ReplyDelete