::Dapat Award..::

Wednesday, November 17, 2010

Salam semua..

Korang penah tak dpt award..nk crita award ni kan patik penah la dpt award ni..kire mcm2 jenis award laaa...dlm belajar dulu penah gak la...then ms wat MASTER ni de la dpt award BEST POSTER PRESENTER ms kat TERENGGANU..woooo!!! tu mmg award yg paling patik sgt2 suke...

So bile dh menyelami dunia baru patik dlam alam maya ni...patik pon de gak la org dok award patik..TQ coz sudi award kan patik kan..hehehe..



Award yg diberi name " This Blog Has It Own Value"...mmg ade value pon bg patik laaa..coz kat cni la tempat patik nk luah kan semua rs untuk tatapan dan renungan reader patik dan juga untuk diri patik juga...gituuu~~

So terima kaseh kat CIK JUJU a.k.a CIK PELANGI atas award ini..patik amat hargai..

Bg patik award ni mmg BERHAK dimiliki oleh sume blogger..



"so sesiapa yg menyinggah blog .:DUNIA PATIK:. ni WAJIBULGHUNNAH tau amek award dri patik ni..blog korang mmg patut terima award ni.."



Jumpa lg dilaen masa...Babai~~


You Might Also Like

16 komen

  1. thanx encik patik....
    wah..terharu..!..

    latest entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/hanya-padamu.html

    ReplyDelete
  2. wohh kalau wajibulgunnah tu memang soheh nak kena ambik.hak hak hak.

    million thanks:)

    ReplyDelete
  3. bole amek ni???

    waaahhh...trimasssss

    ReplyDelete
  4. AdiE:
    wlcome adie..tanpa korang sape la patik ni..

    ReplyDelete
  5. FaizalSulaiman:
    wlcome faizal...nnti patik mai nk tgk tau...hehehe..

    ReplyDelete
  6. ila haron:
    wlcome..trime tau..heheh..jap lg patik mai..

    ReplyDelete
  7. tenkiu...

    terima kasih, saya simpan dalam koleksi gambar saya..

    ReplyDelete
  8. imanshah:
    simpan tok koleksi???bole xdehal..

    ReplyDelete
  9. pernah dapat tp xreti nak buat apa hehe..;)

    ReplyDelete
  10. aku bila lagi nak dpt award..ahahhaa...guraw2..pojie tahiah...
    wait2 my kazen bagi poije award....cet
    hampas.....ahhahah

    ReplyDelete
  11. Apesz shah:
    Patik dpt tros patik wat entry khas utk beliau yg bg..tanda pTik hargai jsa beliau..

    ReplyDelete
  12. Fiq fikri:
    Beliau 2 kazen ko ek?gituu spupu jd Blogger hebat..I looike..

    ReplyDelete