::Deco Bersama A.F.A::

Monday, November 22, 2010

Salam semua dan selamat pagi ISNIN...

Amacam ari ISNIN anda???ade still nk blues2 segala...meh Ahmad Fauzi Aryaan korang kasi lempang ulang alik mau???kompom ilang blues2 segala ni..hehehe

Akceli entry kali ni tak de la berkaitan ngn DEKO BERSAMA ERIC ok..ni saje je la dok ngemas bilik, ank2 patung a.k.a teddy bear yg byk melambak *kantoiii~~ , lemari dh cm tempat belaan tikus ni haaa..since ari ni patik korang ni MALAS nk p lab bukan kerana MONDAY BLUES ok..tp UJAN dipagi hari *alasan..so patik dok umah sajok ngemas pe yg disebutkan td..

Walaupon tak de la kemas mne..tp bole la patik ni dikategorikan sebagai MENANTU PILIHAN...*nak gak kaaannn


Overall almari patik yg dh siap kemas..kire bole la kan..tak de la cm tempat tikus nk beranak..hehehe

Ni part bahagian bawah almari patik..sume bju2 patik klu bole nk lipat..bru la save tempat..nk pkai bru la iron ke hape..klu malas gak sarung je weeehhh..hehehe

Part tengah almari patik..kat cni patik letakan baju2 melayu, kemeja patik de yg gantung & ade yg lipat..tp besa lipat je..penuh la lemari klu sume dok gantung..nmpak tak belt yg cm sisik ikan tu???tu belt a.k.a bengkung patik rela beli untuk 1 dinner kat faculty patik dlu..la ni belt tu tak pakai pon..bio kan je gantung..

Ni part atas yg patik letak sgala sluar jeans yg dh bsuh *yg tak bsuh gantung kat almari sbelah..heheheh..& segala sluar..



Ni plk rela ko p WORLD of CARTOON demi mencari koleksi baju katun yg BESH...so dpt la merembat sehelai kat cna..akceli patik suke bju yg de katun2 cm ni..*jgn ingt bdk2 je suke ok..

Jeng jeng jeng..baju katun yg berjaya dirembat...



Haaaaa cm tu la crite aktiviti ngemas patik untuk hari ISNIN yg MULIA ini..*hari2 harus la MULIA..bru la ade K.E.B.E.R.K.A.T.A.N ...hehehehhe~~

Jumpa lg dilaen entry..

SELAMAT HARI ISNIN...Babai~~


You Might Also Like

6 komen

  1. gile kekemasan terserlah!!!..aku boleh kemas camni...tapi sehari dua je tahan...pastu dah macam hape...haha

    ReplyDelete
  2. man yusoef:
    hahaha...ni pon tgk keadaan..tu yg klu dh xde ms almari cm ni bole ternak TIKUS ok..hehehe

    ReplyDelete
  3. selepas 24 jam, apa jadi kat almari ini???
    hahahahahah...

    giler kemas lipatantu...tgk cara lipatan kat youtube eh???hehehehe

    ReplyDelete
  4. ila haron:
    insyallah still ok..

    eh dok eh..ni blaja kat mama je..heehe

    ReplyDelete
  5. ::FAIZ FARISH::
    tp xde la cm lemari kamu kat umah madam besar..hehehe

    ReplyDelete