::Dunia Ku..::

Thursday, November 18, 2010

Salam semua...

Berjumap lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm entry bru beliau untuk malam ni..ari ni patik agak bz sikit p NILAI3 menjenguk barang2 yg besh untuk majlis pertunangan nanti..

Entry kali ni patik jz nk share sikit ...kenapa .:DUNIA PATIK:. ni wujud???

Akceli dunia bloging yg patik ceburi pada mula nya adalh sebagai diari kehidupan patik untuk tatapan sndiri..dalam ni la patik coret segala suka duka patik dalam menjalani kehidupan seharian..lama kelamaan blog ni mula menjadi perhatian bila teman patik terbaca dan pd situ la.:DUNIA PATIK:. menjadi tatapan umum...patik rs tak ade yg perlu dirahsiakan..apa yg baik kite jdkan pedoman..yg buruk jdkan sempadan...tak gitu???hehehe...

Untuk menjadi blogger tegar, pada patik amatlah menuntut seseorang tu mmpunyai sifat sabar..mmg gile la klu cm ni..bukan hape patik penah dilabel sebagai blog yg tak berilmu, ayat2 yg patik gunakan ni tak bermanfaat laaa dan mcm2 lg tohmahan yg patik dh rs..patik respect la kat blogger yg sinior untuk menghadapi sume ni..sure depa ni dh rs lebih terok dri apa yg patik rs..tp bg patik sume tu lumrah bila kite terjun dlm dunia blogging ni..tak sume suke cr kte kaaann..

Bg patik senang je.."ko suke ko mai..ko tak suke ko berambus...jgn nk ganggu idop orang wahai lalat-lalat luar sana"...*hambek ko kne seketol..hehehe~~




Entry kali ni jz nk bg tau yg patik SAYANG BLOG PATIK a.k.a .:DUNIA PATIK:. ..

Patik akan terus mencoret selagi mampu..tiada sape bole halang bila patik berbicara..

Jumpa lg di laen entry yee..

Babai...

p/s: fuuuhhh..lega dpt mkn sup tulang..TQ mama~~

You Might Also Like

14 komen

  1. blog kita wajah kita PATIK..tak kesahlah hapa org nak kata..saya pun pernah kena panggil kat boss pasal blog saya..saya jawab gini jelah..

    ini blog peribadi, tak mewakili mana2 pihak..so jgn dok sentap..

    wah bertunang? tahniah ya PATIK dari BETA

    ReplyDelete
  2. aku tulis blog pun sbb suka2...so,aku xsuka org masuk campur hal blog2 ni dlm kehidupan harian...

    dunia kita,milik kita la kan???

    btw,congrat nk tunang...

    ReplyDelete
  3. saya pon sayang blog saya....:D

    x kisahla orang nak kate ape pon kan...

    btw..elmo sangat comel...

    ReplyDelete
  4. imanshah:
    sokong gile kate kamu..blog kite WAJAH kite kan..ikot suke kite la nk warna kan dia...TQ sokong patik...

    TQ atas wish kmu..

    ReplyDelete
  5. iQa~:
    Sgt2 sokong kate kamu..ikot kite la kan..yg laen jgn SEBOK!!!

    TQ iQA~~

    ReplyDelete
  6. Nur:
    betoi..SY SYG BELOG SAYA....

    elmo sy mmg somel!!!!!hehehe

    ReplyDelete
  7. ada pengalaman macam imansyah...

    kena panggil bos pasal blog....

    hhuhuhuh...padahal xdak tulis apa2 bkaitan kerja pun....

    kpd TP HEP UiTM Arau....aku xbersalah!!!!...huhuhuuhuuh

    ReplyDelete
  8. ila haron:
    kmu ni bdk Uitm arau ek??sy pon dh tingglkan arau dh dkt 5 tahun dh..insyallah bln 12 ni mai lg ARAU..rindu gile kat arau~~

    ReplyDelete
  9. wah..ok2..
    dh tau dh sejarah DUNIA PATIK!


    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/hasil-photoshoot.html

    ReplyDelete
  10. terima kasih sebab panggil saya budak...muahahahahha...

    rasa diri muda sokmo....

    xlah...saya adalah pekerja teraniaya UiTM Arau...huhuhuhuhuh


    UiTM dihati.....

    wahhhh alumni ka kita????

    ReplyDelete
  11. ila haron:
    hahaha...pekerja teraniaya la ek??

    sy student uitm induk ni haaa..tgh smbg blajar lg ni..

    UiTM mmg dihati ku~~~

    ReplyDelete
  12. UiTM Induk???

    ok dah tinggal setahun yg lepas...

    tu tanda saya masih budak...hahahhaha


    add di FACEBOOK ler....search ila haron...muahahahahah

    ReplyDelete
  13. wat pape keje pon ttp da cbaran sma r dlm dunia blogging..huhu
    eik xkrim daging korban kew??
    hahaha

    ReplyDelete