::EID ADHA mai lagi::

Wednesday, November 17, 2010

Salam EID ADHA pada semua...

Kali ni raya Ahmad Fauzi Aryaan korang as usual la..biasa nye kat SELANGOR especially kat BANDAR BARU BANGI ni tiada ape yg best dlm menyambut EID ADHA..kemeriahan nya tidak dirasakan seperti EID FITRI...namun begitu keunikan EID ADHA ada punya cerita tersndiri...

Seperti biasa la lepas solat sunat EID ADHA dlm koi 9 a.m, km adik beradik tak de pape jz nk tunggu lembu untuk disembelih..kali ni semua urusan sembelihan dibuat kat surau dekat ngn umah patik..patik ni suke tgk je...tolong???? OH TIDAK!!!!hehehee...so dikesempatan ni patik sempat tgk2 je la depa semua ni dok mengurus lembu2 untuk disembelih a.k.a dikorbankan...


Lembu ni la bakal menjadi lauk pas ni...hehehhe..

1,2,3 tariikkkkk~~

Proses melapah lembu..
*patik kat mane??? pas sume ni patik balik umah laaaa..buat entry ni la syg~


Haaaaa..cm tu la aktiviti patik yg tak seberape untuk EID ADHA kali ni...patik pasti tempat msing2 sure tengah sibuk dok wat persiapan untuk korban kan..

SALAM EID ADHA pd semua pembaca blog patik...

Jumpa lg dilaen entry yee...

Babai~~


You Might Also Like

5 komen

  1. owh cepat dah sembelih...kat sini lmbt sikit...slmt aidil adha!!

    ReplyDelete
  2. man yusoef:
    alaaa...solt td koi 9 abis..blk umah tkar bju tros mai..patik jz tgk2 je...maleh nk tolg..hehehe..

    ReplyDelete
  3. pic akhir cam pic lembut accident lak...hahahahha

    niceblog....
    jalan2 blog saya juga......

    http://jommembebel999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ila haron:
    eh bukan la..ni lembu kne gilis kretapi la..hehehe...

    SALAM PERKENALAN & slam EIDADHA..

    ReplyDelete
  5. salam aidiladha..
    tak cuba melapah daging kew??
    hehehe

    ReplyDelete