Jejak KASIH

Sunday, November 28, 2010

Salam semua...


Entry kali ni patik nk crite betapa HEBAT nye klu kite berblog...ni bukan la tips untuk up trafic ke hape k..patik pon bru je lg dlm dunia blogging ni..so tak de la nk bg tips hape..tp mengutip tips ade laaa....hehehe~~

Nk dijadikan cerita, sepanjang patik dok berblog ni, selain patik dpt jmpa kwn bar, patik gak dah jmpa kwn lame patik yg juga seorang blogger..even beliau ni seorang penuntut kat UPM tp mmg patik lame giles tak jumpa beliau..beliau yg patik maksudkan ialah MOHAMED FAIZAL IBRAHIM a.k.a FBI..dan blog beliau bergelar TANPA NAMA


Ni la blog beliau..TANPA NAMA


Cerita nye cm ni..1 hari patik dok maen FB tetibe beliau ni telah mengupdate blog beliau kat FB..so patik pon dengan selamber je click untuk tgk pe la yg jd...jeng jeng jeng rupe nye beliau ni mmg KOMPOM besfren patik masa zaman diploma...km mmg sekelas time blaja kat UiTM ARAU..so ms diploma mmg la km sume same2..blajar same, mkn same, soping sesame..sume same laaa...hehehe..tp keadaan agak berubah sikit bila menyambung pelajaran kat UPM dan patik plak kat UiTM SHAH ALAM...so km pon agak jarang contect ape tah lg berjumpa...

Dan untuk lebih mengejutkan cerita beliau telah menjadi follower patik yg ke 200.. "insan bertuah untuk follower ke 200 blog .:DUNIA PATIK:. mmg rezki kawan lama patik"..

So dengan ini patik umum kan:

Blog TANPA NAMA adalah follower patik yg ke 200


*moga persahabatan kite akan kekal smpai bile2...even kite tak berjmpa, tp cukup la blog hang mewakili hang ye FBI...hehehehe

Jumpa lg geng sume...

Babai~~



You Might Also Like

10 komen

  1. jey pon followers anda. tp jey sndr x ingt ke brape

    ReplyDelete
  2. qada' dan qadar kadang2 mengujakan...

    ReplyDelete
  3. Jey Yusuff:
    patik tau..patik hargai...TQ jey!!!!

    ReplyDelete
  4. hehe...tade lagi pengalaman gini...mesti dikenang kn...pertemuan blik...best jew

    ReplyDelete
  5. boleh buat dokumentari ni..huhu

    ReplyDelete
  6. Pojie...heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    (*___________________________0)
    Senyum lebar berdepa-depa.

    Thank you very much to:
    Teman seUiTM, SeKolej, SeKelas, SeLevel, SePendapat, SeKoley, SeMakan, SeMandi-Manda, SeSkodeng, SeLari sana lari sini, SeSopping, SeTidur, SeBackBite, Sesesesesesesesesesesesesesesee....

    uhuhuuuuhu, miss our moment.

    Tunggu entri aku pulak..hakhakhak...

    ReplyDelete
  7. Rara Farah:
    seyes...patik sgt2 teruja ok!!!rupe nye no bertuah ni milik besfren patik!!!!

    ReplyDelete
  8. E.d.Y:
    nk buat dokumentari ni kne bajet beso laaa..hehehe..

    ReplyDelete
  9. noname:
    Teman seUiTM, SeKolej, SeKelas, SeLevel, SePendapat, SeKoley, SeMakan, SeMandi-Manda, SeSkodeng, SeLari sana lari sini, SeSopping, SeTidur, SeBackBite, Sesesesesesesesesesesesesesesee....

    *seronok weh...nk kne pa ARAU pas ni weh...

    ReplyDelete