Jom Jaga Kesihatan

Monday, November 29, 2010

Salam semua..

Ni patik nk habaq mai kat ampa sume ni..korang nk tak jg kesihatan????alaaa...tak yah malu laaa..patik tau korang ni sume suke kan bab2 ksihatan ni..so sila la amek perhatian yeee...heheheh...


Cm ni la IKLAN nyeee...


Korang penah tak nmpak iklan ni dri NUFFNANG??? haaaa...hari tu ade la iklan ni muncul ni then patik dok la isi form kat SINI untuk dpt kan sample percuma..sekali lg P.E.R.C.U.M.A ok!!!! so korang bole la pakat mai isi form ni untuk dptkan 2 paket sample FREE...

So selang beberape hari smpai la paket smple tu kat umah patik..nk dijadikan cerita paket ini mmg simple..jz bukak n tuang je dlm plain water a.k.a air masak then minum laaaa..then bile dh dok dlm perut mmg gile best la weeehh..

Akceli bukan saje2 je iklan ni..see korang bole free2 je dpt sample percuma kan????? so korang pe lg..meh pakat mai click kat SINI untuk free sample...

Selamat mengisi ye geng sume!!!!pd sape yg dh rs tu kan haaaa amacm perut anda?????best kan??? TQ sgt2 kat NOVARTIS atas paket percuma tu yeee....pas ni bole la bg lg yeee...

Sekian untuk kali ni..TATA~~

You Might Also Like

1 komen

  1. aceceh..bende free dan2 hencik patik rajin jaga kesihatan yer? hehehe

    ReplyDelete