Lelaki ATAU Perempuan

Tuesday, November 30, 2010

Salam semua..




Nak tya la knape la ni since patik dok join berblogging ni lebih ramai perampuan dok wat blog compared ngn lelaki...ape yg patik dok perasan ni pd follower patik laa..klu la ni dh de 213 follower dlm 100++ kompom perempuan...lelaki tak suke ek berblog ni???

Ape yg patik nk ckp kat cni just pandangan je la yee..rs nye lelaki sekarang ni suke dok simpan, pendam segala ape yg depa rs kot compare ngn perempuan..bukan patik dok nk mewakili perempuan..tp ape yg patik bole ckp, perempuan suke ade blog ni sbb kat cni la tempat dia nk luah kan segala nye..show off ape yg depa de cm barang2, baju2..eheheheh..

Bg patik plak kat cni la tempat cri mmber baru, dpt luah segalanye tak kire suke duka..tp still patik musykil la ni nape lelaki tak suke berblog ni..diorang malu kot ek..bg patik yg KOMPOM lelaki ni, blog yg patik bina ats nma .:DUNIA PATIK:. ni ade lah untuk share segala ape yg patik rs ngn sume orang..mungkin kat cni juga patik bole dpt segala jawapan untuk sebarang persoalan..

So la ni patik naak sangat tgk ramai lg lelaki kat luar sana join berblogging..so bru la patik dpt ramai kwan2 lelaki..bergantung gak kat seseorang tu gak untuk berblog ni..ape pon ikot kate hati k...

Sekian untuk entry kali ni...

Babai~~

You Might Also Like

16 komen

  1. buat blog dpt kawan baru... hehehe

    ReplyDelete
  2. apezs pon perasan patik.
    tapi nak kata apa, yg apezs tahu.. lelaki malas untuk menaip penulisan. even suruh wat pendek je ayat2 tu. pelikla.. sama je bagi apezs.. kat fb ok je.. haish.. itu kajian yg apezs buat.

    ReplyDelete
  3. seronoknya berblogging ni sebab leh exchange infos yg mungkin dia ada, kita takda.mungkin sesetengah laki tak suka nak tulis panjang2, apatah lagi updates compare ngan pempuan..pendapat faizal ajela:P

    apa2 pun keep uodate, fauzi.kamu tulis, kami baca ajer:)

    ReplyDelete
  4. hahhahaa...biasa la..you know that man...lelaki memang macam tu. hakhakhakhak..

    ReplyDelete
  5. ada mcm2 pattern dunia blog ni.. baek dari isi blog.. maupun org yg menulis blog.. memasing ada kelompok tersendiri..

    x kesah la apa jantina.. yg penting.. semuanya gembira ngan dunia blog ni.. sharing and caring.. knowledge, hepi hepi.. sedih sedih..porno.. ops~

    teruskan berbloging~

    ReplyDelete
  6. apezs shah:
    waaahh siap buat kajian ek..tp betoi..blogger laki mmg x rmai..

    ReplyDelete
  7. FaizalSulaiman :
    TQ atas supportive kmu 2...TQ again..

    ReplyDelete
  8. imanshah:
    i like...suke la patik kat kmu...slalu support patik..

    ReplyDelete
  9. noname:
    kaannn tp bile dh merepek lain plk jadi nye kan..

    ReplyDelete
  10. i'm shin... i'm inesen:
    betoi sgt2..patik stuju..

    *lme x nmpak..ilang mne??

    ReplyDelete
  11. tak ramai blogger lelaki kat msia ni

    ReplyDelete
  12. pada pkiraan patik la kan, dolu2 patik pun malas bebenor nak blogging bagai, tp bila dah start jer addict trus, huhuuu...

    ReplyDelete
  13. best wat blog2 nie..especially kalo dpt wat gathering2...
    fuh!! best2...

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/last-berjimba.html

    ReplyDelete
  14. Bagi pendapat saya ,
    Kebanyakkan lelaki pemalas kott .
    Opss , jangan mara tuan tanah :D

    p/s ; saya jalan-jalan dan meninggalkan jejak KAKI disini . Haks :)

    ReplyDelete