::Lepas hazab::

Tuesday, November 16, 2010

Salam semua...

Lepas dh azab Ahmad Fauzi Aryaan korang ni selama 2 minggu untuk menyiapkan report beliau untuk dihantar ke RMI (research management institute)..dan sejak seminggu ni mmg patik dh tak cukup tido, stress memanjang je dok nyiapkan menda alah ni...

Ni kalau korang nk tau sok nk raya pon patik dok still mengadap laptop semata2 nk siapkan report ni...gile laa.besa nye untuk siapkan report ni yg ala2 cm FINAL YEAR PROJEK (FYP) thesis memakan ms selama 1 semester untuk siapkan...tp bg patik dan kerabat, patik di beri msa 2 minggu untuk siapkan..HAMBEK KAU!!!!!

Menda ni la wat patik tak bertenang sejak dua menjak ni..
*sila klik untuk tumbesaran yg jelas..

Nak siapkan menda alah ni mmg menguji kesabaran patik ok...smapikan patik ilang life patik as manusia...pe tak nye dok melekat kat meja krosi ngn laptop sebijik ni haa...smpaikan mak patik dok bising "ko ni tak lapar ke Ahmad Fauzi Aryaan??dok betapa dlm bilik tu haaa"...nk buat cm ne sume ni demi nk siapkan report ni...

Even sok nk RAYA HAJI..patik tak rs langsung nk beraya ok...orang dok bertakbir segala patik setia melekat dokbilik demi menda ni...hahhaa...

Now menda ni dh siap & bersedia untuk di'email'kan kat supervisor patik..pas ni pe nk jd, jdi laaa..patik dh sangat2 penat wat menda ni...

Sekian untuk entry lepas TENSION jap...pas ni bile mood dh ok patik update lg yeee...

Jumpa lg..dan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA pd sume reader blog patik..

Babai~~

You Might Also Like

11 komen

  1. goodluck la bile dpt coment dr ur supervisor.huhuhu.mintak2 komen yg memuaskan :D


    selamat hari raya dari I sekeluarga!


    (^____^)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..1st time singgah sini..selamat hari raya aidiladha untuk empunya blog

    ReplyDelete
  3. selamat hari rayer=)fafau dah hbs pon jilid thesis tapiii...elaun thesis still xpat lg!!ommo=(T_T
    http://www.couplezinblacxx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. imanshah:
    salam perkenalan dri patik untuk imanshah..

    SALAM AIDILADHA~~

    ReplyDelete
  5. shininghepiness=)
    ye ke...ni bru nk anta report...belom lg viva tau..tahun depan bru nk abis..

    SALAM AIDILADHA~~

    ReplyDelete
  6. saya dah follow belog inie

    lcbiru_80

    ReplyDelete
  7. Salam..fuh! tentu lega yg x bleh nak describe kan?? congrats!

    selamat hari raya idul adha!!

    ReplyDelete
  8. whitecappuccino:
    mmg pon smpai tak tergambr la katenye..hehehe...

    SLAM EID ADHA..

    ReplyDelete
  9. slamat hari raya..
    my masih mood tension sbb report x siap2 ag..sob..sob..sob

    ReplyDelete