Meh Kasi Rapat

Sunday, November 28, 2010

Salam semua...

Just short entry..patik pon bru je dpt tau ni since mmg 1 hari ni patik full ngn jempautan knduri...hehehe...TQ AMIR RAYAAN yg gtau patik pasal info ni..dan patik nk perpanjangkan laa info ni pd SEMUA~~




So korang sape2 yg ade free yg ingin join 'mini' gathering ni korang bole la email kat karl_zz@yahoo.com sebelum pukul 6 pagi 28 NOVEMBER 2010..akceli ni last minit plan...so sape2 yg nk jumpa blogger yg hebat bole la menjoin program ni dgn mngesahkan kehadiran kat QARL...

Dgr cerita time nye pukul 11-1 pm kat MID VALLEY, sila bawa 1 ketol adiah untuk maen tukar2 adiah...!!!

Apa2 info bole la jengah kat blog QARL


p/s: insyallah klu xde ape2 hal patik pon teringin nk join 'mini' gathering ni..bole la tambah2 kawan blogger kann..hehehe


You Might Also Like

3 komen

  1. waa...menarik gak ni..
    lau dekat da lame join ni..huhu

    ReplyDelete
  2. adoiiii....xpat nk join,tak boleh jpe blogger terhebat cm ko pojiah..:(

    ReplyDelete
  3. ala..xsempat..nak packing & bersiap untuk fly esok

    ReplyDelete