::Miss You::

Wednesday, November 10, 2010

Salam semua..

Bersiaran patik diluar kawasan kali ni..patik still kat JB..nk blk shah alam bile????tgk keadaan...bole????heheh...

Ok Ahmad Fauzi Aryaan korang ni mengade jap wat entry miss miss segala ni awat nye ek???hehehe..bukan hape since patik dh kat cni msok 2 hari tetibe mood RINDU kat umah & mmber2 lab INDUK & lab INTEC cm muncul..RINDU kat RED room patik, kat DANIAL, FARA, DINI...bukan patik tak de kawan kat cni..tp myb rs cm kat sna lg besh kot..ade mmber nk gelak sume..so cm best laa...kat cni ok jeee tak de msalah...bak kate orang bile depan mate tak rs pape..bile dh jauh tu mula la rs rindu pe sume ni kaaannn..

Haaaa since patik ade lg kat cni...so patik akan update la pape pape cite sepanjang patik de kat cni yeee....lg pon patik mai ni pon tak kmane sangat pon...jz mai wat keja then cm tgu malam nk jenjalan woooo~~JB jalan2 malam besh kate nyee..!!!!

Ok la yeee..jumpa dilaen entry..so if de IDEA tempat besh kat JB ni mai la gtau patik..bole la patik terjah sblom balik shah alam...


p/s: pada APIS, HUDA, PIKA & bdk INTEC yg nk p kelantan wat sampling..jg diri ye...de ms lg patik join kmu lg..

pada KAK LINDA..jg kesihatan ye kak..km doakan akak chat & cpt mai shah alam smule..


~MISS YOU GUYS~

Babai~~


You Might Also Like

13 komen

  1. semoga seronok patik disana...
    insyallah ketemula mereka nanti....

    ReplyDelete
  2. wah! best kan ramai kawan...tapi kalau xde kawan, rasa rindu la plak! tulah namanya, kawan is a true treasure... ;)

    good luck ek!

    ReplyDelete
  3. apezs shah:
    yeszaa..ade la ckit rindu mereka kat shah alam tu...

    ReplyDelete
  4. Keyrill Eduardo Willeyhem:
    mmg best...bio ramai kwn jgn rmai musuh kan...

    ReplyDelete
  5. wahaha... tu la kan..
    aku kan korbankan daya 4 kerat aku ni ke kelantan
    keluarkan tenaga jantan...haha
    mau taknye lelaki dh pupus..
    gitu kate nyer...

    ReplyDelete
  6. Hafiz Malek:
    slamat p balik ye pis..pas ni bole la stori mori ckit..make sure PIKA wat ape yg dia janji kan ok!!!!

    ReplyDelete
  7. smoga happy disana..
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. owh...terharu plak nama daku juga di sebut-sebut...heh~alhamdulillah saya dah makin sihat...no more fever tp doc aksed me to rest...c ya in Shah Alam lepas raye haji nanti

    @______________@

    ReplyDelete
  9. mye:
    TQ mya..sy happy kat cni..jz rindu je nk blk..

    ReplyDelete
  10. Linda Musa:
    lme nye cti..xpe la..take a gud rest ye kakak..jumpa pas rya aji ngn badan yg chat!!!!

    ReplyDelete