Musim Menyelak Pon Tiba

Monday, November 29, 2010

Salam semua..


Entry kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang ni bukan la nk cite kisah menyelak kain ke hape ok..patik tau la ni musim2 orng mengawan ke hape kan..mane tak nye semalam je patik dpt 3 jemputan knduri kawin ok!!!!*hambek kau musim mengawan manusia dh tiba~~hehehe..

Yg menyelak kali ni patik nk crite psal dok menyelak journal segala la weh..since ape yg patik dh mention dolu-dolu yg patik la ni dlm proses nk wat writing untuk master patik..so at the same time patik akan join 1 conference kat KL..so menda yg patik selak ni haaaaa...SCIENCE DIRECT Ahmad Fauzi Aryaan LOVE U !!!! *mengade~~






Memang jenuh la nk download segala then nk bc...smpai nk terbeliak mate patik dok bc journal ni..setengah orang kate kan bc journal ni dh mcm bc buku sejarah...YES!!!! mmg betoi pon..klu nk terapi cepat tido bole la bc JOURNAL..

So pd korang yg same seangkatan ngn patik yg dok bc journal gak patik ucapkan SELAMAT MEMBACA JOURNAL yee..tak kire la journal akademik ke, majalah REMAJA,WANITA,PENGANTIN ke hape kaaann bole la dianggap journal selagi bole isi ms terluang kan..

Jumpa lg dilain entry..Babai~~


You Might Also Like

4 komen

  1. Huhuu..yerlah...

    Nanti aku nak try baca journal tapi berlagu...buat hip hop ker, boleh gak hilangkan stress baca journal..hakhakhak...

    weh, ko dah writing thesis ker?

    ReplyDelete
  2. noname:
    jom kite berduat nyanyi wat ala2 zapin ke..lgu tok ti ke???hahahhaa...

    *teringat amah ckp "kan bes bile sume note bole wat lgu tok ti ke hape..so bole la cpt nk apal"..heheee

    ReplyDelete
  3. ::FAIZ FARISH::
    wanita?? pengantin x beli????bli secara pukal byk untung..hehehe

    ReplyDelete