::Rokok Hidup::

Sunday, November 14, 2010

Salam semua...

Adoiyai..arini patik lgsung tak post ape2 ek...rindu gile ngn blog patik ni...akceli patik cm bosan je dok siap kan report nk submit ni before rya aji...adoiyai..betapa weh dok dlm bilik jeee...cm tak de life ok..sob sob sob~

Entry kali ni patik cm nk crite la ckit benda yg patik geram cikit laaaa...pasal ROKOK !!!!patik tau korang ni ade yg merokok kaaan..even tak korang sure la de kawan ke, sdara ke hape kan..tp bg patik kan..patik tak suke orang merokok laaa..patik tau de orang ckp "weh tak macho la tak merokok".. tp patik blas blk k..."tak macho pedulik ar..janji tak mati sbb ROKOK"..hambek kau!!!!hehehe...

Td ms p makan jap ngn mmber patik kat 1 kopitiam kat bangi ni haaa..ade la 1 geng ni dok fuuuhh faaahh fuuuuhhh faaaahhh ngisap rokok...meja depa dekat je ngn patik..adoiyai~ yg laki ok lg tp yg tak bole belah hok pempuan tu haaa..weehhh ilang kepempuanan ko weh!!!!! patik bile dh de org ngisap ni, mule la rs rimas melanda diri ini...mcm2 la rs termasok cm nk lempang ulang alik je rs...bole????

Bile tgk org merokok ni teringt iklan kat tv yg de kne potong kaki, mulut dia jd terok sume..so bile pikir2 semula "depa ni tak serik ke ek??? tak takot ke jd cm tu??? kan dh tak santek, tak ensem "..

So ape2 pon bergantung la kat diri sendiri kan..tak gitu??

Jumpa lg dilaen entry yeee...Babai~~

You Might Also Like

6 komen

  1. yeah...sgt benci perokok..n tahniah la sbb x merokok..jarang jmpe laki x merokok skang...
    rasa nak sepak2 je org merokok kat tmpat awam..ngek tol..nak mati..mati sorang2 dah ah..x yah nak ajak org lain plak..siggh~!

    ReplyDelete
  2. i hate smokers...owh lupa pakcik aku pown merokok. demn~

    ReplyDelete
  3. nur:
    alhamdulillah kite tak terjebak ngn dunia rokok ni...kte still de pkcik sdara suem..even kwn pon de mrokok tp kte tak terbuka pintu hati nk merokok...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Yatre Hayati:
    yattt..kite srupe tak suke pd ASAP ROKOK..aku rs rimas la bile asap sgt2 banyak..sikit xde hal lg...ni yg dh cm asap lori yg tebal tu..adoiyai...

    ReplyDelete
  5. Yatre Hayati:
    yattt..kite srupe tak suke pd ASAP ROKOK..aku rs rimas la bile asap sgt2 banyak..sikit xde hal lg...ni yg dh cm asap lori yg tebal tu..adoiyai...

    ReplyDelete