::Selak-Selak::

Sunday, November 21, 2010

Salam ujung minggu...

JEng jeng jeng...Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg untuk entry beliau kali ni..kali ni patik jz nk share la moment yg dh patik tinggal kan dh dekat 4 tahun cm tu..since la ni mood budak-budak UiTM dh nk konvokasyen kan..so ni patik nk share la moment patik time nk konvo dlu..

Td dok kemas2 buku2 lame tetibe patik dok ternmpak buku konvokasyen patik time DIPLOMA dlu..akceli patik ni graduan UiTM ARAU tahun 2006..so konvo dlm tahun tu gak..patik ni akceli bdk jurusan DIPLOMA SAINS (BIOLOGI)..*gile kau...

Dok belek pya belek buku tu tetibe memori lme muncul kmbali..nk cerite bagaimana susah nye patik untuk menjejakan kaki kat UiTM ni sangat la sadis bg patik..

Cerita nye cm ni..sebelom nk msok UiTM ni patik pernah buat form6..tp persekolahan patik kat form6 hanya sempat 2minggu saje..sbb pe???sbb patik mengalami sindrom yg patik tak bole trime iaitu pembelajaran FULLY IN ENGLISH..TERKEJOT ok..mklom la patik ni skolah kampung jeee...*tipuuu dalam pd ms yg sama patik cb untuk membuat RAYUAN kat UiTM..*gigih giler nk msok UiTM gak kannn~~

Then patik buat diploma electrical engineering kt KPTM KUANTAN..time kat cni patik dh mula rs confertable..mmber2 pon dh ramai sume..kat cni patik de la dok dalam 2 bulan cm tu..km dh mule cm rapat..TIBE-TIBE.....UiTM ARAU telah call family patik & bg tau yg rayuan patik diterima..ALHAMDULILLAH..tp msalah nye kat patik either nk trime o tak!!!!

Patik dh mula berbelah bg..nk p ke tak..so lepas pikir panjang patik pon amek keputusan untuk smbg belajar kat UiTM ARAU pd tahun 2003...ALHAMDULILLAH dengan semua ni patik sekarang sedang mlanjutkan pelajaran dlm MASTER SCIENCE (RESEARCH)... insyallah tahun depan patik grad!!!!






*alhamdullilah dengan semua ni ya ALLAH~~

Jumpa lg dilaen entry..

Babai...



You Might Also Like

13 komen

  1. hye patik. apezs ada tag award pd patik. singgah nanti ye. apezs juga mendoakan semoga cepat dan selamat berjaya...;)

    ReplyDelete
  2. wahh.bestnye dah nak grad! heheh :)
    tahniah ye.

    ReplyDelete
  3. fairuz:
    yea yea...dh x sabar dh ni weh..ehehehee

    ReplyDelete
  4. waktu i dtg arau utk dip,tgh banjir...

    i nek truck tentera tau...kenangan!

    ReplyDelete
  5. arau...suka dan duka....
    hukhukhukhuk...

    ReplyDelete
  6. wah dah master da patik...
    nih degree pon lagik 3 thn br grad..huhuhu

    ReplyDelete
  7. iQa~:
    time 2 iqa bru sem 1 ek???rs nye time 2 i dh sem ujung2 la cm tu..

    ReplyDelete
  8. zOeY zAu YaH:
    TQ zoyah...rezki la sume ni..

    ReplyDelete
  9. master student ?
    wahhh...tuan hamba sgt pandai

    - Princess MOMOY -

    ReplyDelete