::Tak Paham La Aku::

Monday, November 08, 2010

Salam semua..

Bersalam???pelik je kan tetibe patik start entry ngn perkataan ni..patik bukan hape td ms nk kuar jap la cri topup kat kedai mamak..patik bawak moto slow ala-ala sipot vavi..patik pon terlalu sebelah sebuah keta...ms patik nmpak dia cm menunggu seseorang..dalam hati 'sure tgu awek dia ni ' ...then bile nk blik je dri kedai mamak, patik lalu semua kat keta td dan nmpak seorang GADIS msuk dalam keta tu tros salam siap cium tangan lg ok...adus..dengan gaye mereka tu cm nmpak cm belom kawin je...siap salam amboi cm nk cium muah muah muah gamaknye tangan laki tu..lawak pon ade sbb menda tu nmpak depan mate patik..

Patik bukan hape..bole je nk cium tgn tu tp make sure la korang jd la suami isteri bru la salam dapt pahala..ni korang tau dpt pe tak...jawab sendiri..hehehehe*tetibe jd pak ustat plk..no no no ni bukan patik nk ckp ala2 ceramah agama yee..patik just tgk cm dh jd kelaziman kot couple2 la ni..salam cium tangan segala..korang fikir2 kan la yeee 'observation' patik ni...

Tu je la entry lawak bg patik laaa..if patik salah patik mintak ampun..if betoi jd kan pengajaran yeee...

Jumpa lg dilaen masa..Babai~~

You Might Also Like

12 komen

  1. rajin sggunh hencik patik update hari nih ye? hahaha...

    ReplyDelete
  2. x stuju jugak..tp, dh mcm trend lak bende tu...


    ~ DanieL AdiE ~

    ReplyDelete
  3. ad juga cite yg si laki tu yg mintak.konon2 anggp cm suami betul la.pdhl bru kapel.tah.spttnye msing2 ptt tw yg bnde tu salah n tak buat.

    ReplyDelete
  4. betul tu betul.... couple pun, berpada-padalah kan? ... heheh! ;)

    ReplyDelete
  5. zacky ~786~:
    klu muhrim ok je no hal..ni x tau...cm nk kasi kasut saiz 8 je kat depa ni..

    ReplyDelete
  6. zOeY zAu YaH:
    sbb mode terlampau2 dh ni..hehhee

    ReplyDelete
  7. trend terkini....hurmmm....

    saya na pegang tgn org pon malu...huhuh

    ReplyDelete
  8. Eiih xbaik tau tuduh2, xbaik. Mana tau depa bukan laki bini? Tapi kalau bukan tuh memang xelok la dah feeling2 semacam. Mak selalu cakap, jgn sentuh pompuan non-muhrim.. Klo godaan sekecil itu xleh nk lawan apatah lagi dugaan ke ranjang kan.. Pikior la sendiri..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  9. hahaha..
    bagus tuan hamba ek!
    ustaz!

    ReplyDelete
  10. base r dunia di akhr zaman..
    huhuhu

    ReplyDelete