Tak Salah Kan Bila Muncul???

Monday, November 29, 2010


RINDU???
Mengapa kau hembuskan kegelisahan RINDU
Setelah sirna keindahan
RINDU itu akan ada
Kini, hanya RINDU yang meraga...

Salam Semua...

Tak salah kan bila sekali sekala rs RINDU ni muncul???? klu tak pernah rs korang ni bukan manusia la weh...patik bukan la dok gile meroyan dok crite psal rindu ni tak tentu pasal..tp bile patik tgk koleksi pic yg patik kumpul ni tetibe ingatan patik dok membayangkan 'ape la akn berlaku dlm perhubungan PERSAHABATAN selepas ni'...kdg2 tgk pic2 ni gelak sorang2 la patik ok..bukan gile tp jz teringat evry moment ngn insan bergelar TEMAN...


Bersama teman segaduh acik DANIAL

Depa ni sume BESH!!!!

Rindu moment ni laaaa~~

Moment naik boat panjang...1st time ni wehh~~

Berbasikal bersama...

Kat hutan bersama..

Belajar mengenal alam..

Pika & JIJAH

Great moment kat TERENGGANU..

Berjimba sangat seronok..



Moment beraya bersama..



Rindu laaaa time ni..



Korang mmg sempoi~~

*ade lg ke time sume ni akan berulang???????


Adoiyai..dah tak lme je lg patik akn bersama ngn mereka ni...mereka tempat patik habis kan time patik kat lab..ngn depa ni la patik dok gado2 manja..majok manja2...heheh..pas ni KOMPOM rindu gile2 la ngn mereka ni...byk moment same ngn depa ni...lepaking, jenjalan, makan2....tak tau la cmne patik nk gambarkan lg bile sume ni akan berakhir..

Patik harap perkenalan kite yg agak singkat ni akan mmberikan 1001 kenangan sepanjang kite bergelar PELAJAR...pada kwan lab INDUK patik: acik DANIAL, FARA, WANIE, DINI, JIJAH, NIK, K.LELA, LELA, FAIZAL, INA dan lain2...yg kat lab INTEC: K.LINDA, K.MAS, KASEEM, HAPIS, ILINE, ZAKIAH, HUDA, YASMIN dan sume laaa...PATIK S.A.Y.A.N.G KORANG KETAT-KETAT...

*menetes gak la air mata lelaki patik ni bile menulis entry ni..

Sekian untuk entry yg agak sadis mlm ni..

Babai~~


You Might Also Like

21 komen

  1. haha
    ta salah pon na rindu
    rindu tanda syng
    kalau dpt kwn yng baik mmg sush na lepas kannnn...

    ReplyDelete
  2. waa...sweet la bro..
    da2,jgn sedih2..

    ReplyDelete
  3. rindu rinduan jadi kenang kenagan..mcm tajuk lg kew..ahaks...nice pic..;d

    ReplyDelete
  4. akak pun sayang korang semua...momento for these 3 days lagi la haih buat daku tersentuh....neway nama daku dah masuk bawah INTEC eh???takpe...i still lurve momento in 208 gak actually...but hijrah ke INTEC adalah satu rahmat...selamat menyambut awal muharam!

    ReplyDelete
  5. salam patik..tetiba terkenang zaman blajo dulu..memang rindu dowh

    ReplyDelete
  6. aqish basir:
    betoi..klu dpt kwn yg best kompom akan di ingati smpai bile2..

    ReplyDelete
  7. Linda Musa:
    adussss..akak bc plak entry ni..malu nyeee..hehehe...

    orang SAYANG sume!!!

    ReplyDelete
  8. imanshah:
    pas ni kompom rindu gile depa ni..

    ReplyDelete
  9. ta salah pon..neway dlm lappy nie berat sbb folder pic ngn mber2 skolah jew...damn...giler rindu kt dyeorg...huuuuuu

    ReplyDelete
  10. hahah. naseb aku blom abes blaja. xya penat2 nak rindu. hehh

    ReplyDelete
  11. Rara Farah:
    betoi..mmg sgt2 berharga..mujo la pic ni la sbgai teman kite kan..

    ReplyDelete
  12. fairuz:
    ko mmg..tgk la pas ni sape yg dok melalak k~~hehehhe

    ReplyDelete
  13. pojie....ko sengaja buat air mata jantan aku melelehkan...sedih giler ok.... macam xmo berpisah jer.... kite jgn berpisah yer sampai anak pinak... GITU KATE NYER

    ReplyDelete
  14. rindu itu membuatkan kita normal mcm manusia2 lain:)

    ReplyDelete
  15. HafizMalek:
    gitttuuuuuu...pas ni bwk ank2 knal kn ngn kwan2 mak pak depa..hehehe

    *really sgt sadis bile pk cm tu..

    ReplyDelete
  16. FaizalSulaiman:
    betoi...sgt2 normal..hehehe

    ReplyDelete