Tayang Menayang

Thursday, November 25, 2010



Salam semua...

Sori la if entry patik ni berbaur hape ke k...arini patik cm nk wat entry pasal BOXER..ni bukan BOXER hok peninju ke hape ok..ni BOXER UNDERWARE..lately ni mcm2 la bentuk pesen BOXER patik tgk kat pasaran..yg tak bole belah de la boxer yg harga cm nk beli 2,3 helai baju..adoiyaiiii~~

Entry ni bukan la nk menayang hape yg dipakai oleh manusia hingga ke dalaman...tp patik terpanggil nk wat entry ni cos de mmber patik dok tya kat patik "nape laki suke tayang barang DALAMAN beliau kat awam????"...patik tak tau la beliau ni bertanya ni saje nk sindir patik ke hape kan..tp tak pe la..dh orang tya kan..so ni haaa patik jawab!!!

Akceli kan patik pon suke pakai BOXER or UNDERWARE yg getah dia bio orang nmpak..bru nmpak cm sexy gitttuuuu~~hahaha...kire kalau pakai baju bio pendek sikit..so bile gerak2 badan tu nmpak BOXER mahal yg patik pakai...sadis la dok beli mahal2 tp sape pon tak nmpak..so ni la step paling baik untuk gtau yg kite pakai benda mahal walaupon kat dalam...hahahahah~~

Korang tau de la skali 2 mmber patik ckp.."Ahmad Fauzi Aryaan..aku rs kan klu ko ni gurl kan sure ko ni sexy kan" ... hambek korang dh nk same kan patik ngn gurl la plk kan..tak kisah laaa..wat pe nk hipokrit kan..patik wat ape yg patik suke..korang tak suke patik pon tak bole nk cakp hape kan...

Ape pon persepsi orang kat patik or orang2 kat luar sana yg suke tayang BOXER beliau ni..patik tak kisah..klu suke dh tertgk, korang tgk laaa..klu tak suke tgk, korang wat2 tak nmpak je laaa k..hehehe...

Jumpa lg di laen ms...

Babai~~

p/s: saje nak tayang BOXER baru beli...heheheeh~~


You Might Also Like

12 komen

  1. kreatif, sampai boxer pun leh wat entry..mmg betol, skrng xkire laki ke pompuan suke tayangkan brg dlmn diorng..huhu..

    ReplyDelete
  2. salam..
    pas ni kita tengok ada tak sape2 nak tayang bra ke panty ke kat sini..oppss.!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Hishyamuddin:
    patik rs cm nk wat cz patik telah di tanya...so nk tau pendapt korang...hehehe..

    ReplyDelete
  5. whitecappuccino:
    kaaannn..ade brani????heeeheheheh..

    ReplyDelete
  6. kalau nk org nmpk jd macam superman. pakai spender kat luar tapi nampak gentleman

    ReplyDelete
  7. Jey Yusuff:
    heeeppp..xmo la smpai org panggil GILE plak kan...sikit je bg dh laa...hehehe..

    ReplyDelete
  8. kira okla nampak boxw\er,aku penah terrrrrnampak lelaki duduk makan, agaknya pakai suar super low cut, smpai nampak alur tuuuutttttt..euwww! x menarik ok..terus rasa cam nak samak mata..huhu

    ReplyDelete
  9. Erina Asmawani:
    ni klu dh siap nmpak alur segala bole wat muntah ijau dh ni..wakaka..

    *akceli nk tgk boxer beliau saje..xmo yg alur2 ok!!!heheeh

    ReplyDelete
  10. oppss
    sory2 my xnmpak..
    hahahaa

    ReplyDelete