::Terima Kaseh::

Tuesday, November 02, 2010

Salam semua...

Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk short entry beliau kali ni setelah lme meninggalkan dunia maya ini sementara..patik bukan pe sekembali dri TMAN NEGARA ni cm kureng je mood nk post entry bru..kene start enjin smule la ni..menda nk cite kat taman negara sgt banyak tp cm belom in mood la kot..insyallah korang doakan la..*pikir kang lmbat basi plk cite tu..hehehe..

Sedang godak2 intai2 mmber blogger punya blog then patik terkuzat a.k.a terkejut..terkejut hape ek akceli???? ni haaa korang tgk laaaa...


Jegay bijik mata naaa...here nme patik ade ok..lalalala...TQ fren..*jegay=celik mate beso-beso dlm bahasa utara


Patik dpt ole2 jauh nuuunnn kat cna 2..time kaseh QARL atas ole2 tersebut..1st time ni trime ole2 dri rakan blogger..simpan wat frame la gamaknye pas ni..hehehehe...tujuan patik besa la jz intai2 then komen entry beliau & tak sangka de pulak ole2 tok patik ni...sape tak suke ok..

Pas ni patik de la semangat bru nk post entry bru yeee..TQ again qarl..

So korang if if de nk jenjalan obesea ke jgn la lupe kat patik k....hehehe..ok la rs nye cukup kot smpai kat cni dlu..jumpa lg dilaen waktu yee..

Babai..


You Might Also Like

10 komen

  1. tercalon tu..huhuhu,mane citer or pic ko same monyet dlm hutan tu??

    ReplyDelete
  2. Ehemm! Hencek Pojie, lagu kat blog nih bleh kasi remove tak? Ker letak button pause/play. Sebab selalu termencarut setiap kali masuk blog2 ada lagu sebab hilang konsentrasi nak baca blog. Maaf ya :)

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete
  3. tahniah ye...
    bdw, lagu sgt 'unik'!
    not so pleasant to hear..stuju ngan pojie...

    ~ DanieL AdiE ~

    ReplyDelete
  4. congrate!!
    xda pic kat tmn negara kew??
    hehehe

    ReplyDelete
  5. fiq:
    ko nk tau ek cite 2 sume..dh siap jz nk tgu kuar je..nanti ye..x lme dah..jap je lg..

    ReplyDelete
  6. pojiepooh:
    ooo..tq ye atas pendapat tersebut..akan sy pikirin sebentar lg..hehehe..

    ReplyDelete
  7. adie:
    ye ke adie..ok2..akan patik pikirin juga..

    ReplyDelete
  8. mye:
    nk tgu cite tman negara ek??ade ni ha..tgu tgh Q je..jap yee..TQ menunggu,,

    ReplyDelete
  9. jey:
    nk pic ye..bahek la..tgu pas ni ye...full of pic je nti..

    ReplyDelete