15 aku..Korang???

Friday, December 10, 2010

Salam semua..



Kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang nk cite ckit..so meh mai dekat meh...tp tak mo la dekat2 ni..patik gimas..hehehe...tak de laaa..ni haaaaa patik nk crite psal cntest yg mmber patik, hencek QARL ni dok buat...so just nk cube laaaa....mne tau kot2 bole dpt kaaann..heheeh* berangan...
Ok la kali ni patik nk crite 15 tentang patik...




1. Smartphone

HTC wildfire- handfon ni la 1st time patik pakai ok!!!! mmg gile vavi best smart menda alah ni...sangat mesra ngn patik...so sayang ketat-ketat la kat beliau ni...


2. Coklat

Handmade coklat-ni mmg kegilaan patik lately ni haaa..klu de je org dok promo nk jual handmade coklat ni patik segera la nk merasa..la ni pon de gak knduri kawin dok dh pandai bg handmade coklat kan...so untung la patik..rembat telan jeee...janji sedap patik telan..


3. Best Formal Outfit

G2000- mmg outfit ni mmg best dan melekat la ngn patik..even arga beliau ni agak mhal bg patik yg belom bekerjaya ni, tp kualiti dan design beliau ni mmg msok ngn patik...love G2000..


4. Lagu BEST!!!

Dadali Band- Disaat Aku Mencintaimu...lagu ni mmg tgh IN ngn jiwa patik..bukan ade pape yeee..sje suke lirik dan muzik grup ni...i loooikke~~


5. Makan menyengat

Ayam Penyet- woooo ni kalau kene kompom berpeluh weh badan, muke, ketiak sgala...PEDAS tp SEDAP!!! tempat fevret patik dekat WONG SOLO BANDAR BARU BANGI..kat SHAH ALAM ade tp cm kureng ckit laaa...


6. Warna Fevret

Warna RED CHILI-Ni plak bukan patik nk cili mulut lalat-lalat kat lauar tu...ni patik nk gtau yg patik mmg suke kaler ni...bilik patik pon patik kaler ngn MERAH GHAIRAH ni gak..bru la rs naek keGHAIRAHan tuan empunya...heheheheh~~


7. Tempat Superb!!

UiTM dihatiku...kat cni la patik di didik sehingga patik smpai ke tahap ini...bermula dengan DIPLOMA, IJAZAH dan sekarang MASTER..alhamdulillah rezki patik disini...patik bangga bersama UiTM !!!!


8. Tempat Tido


Katil - Haaaa kat cni la tempat nk menenang kan pikiran bila dh stree gile seharian kat lab..ni crite psal katil ni wwwooo of cos byk..kat cni la tmpat berguling2 melalak, merengek segala..hahaha..katil ni la tempat nk bc journal, nk menaip dan ofcos tempat kuak lentang a.k.a tido!!!


9. Gift best!!!!

Bantal Gebu- Ni menda yg korang bebudak pempuan geram je kan kat patik..ni sume GIFT ok dri kawan2 blogger, kawan2 dan juga adk beradik dlm masa patik brgerak as blogger...TQ atas support korang kat patik... *akceli ade la menda laen g tp ni la paling beso GIFT yg patik penah terima...


10. Tempat lepaking!!!

Bangi Kopitiam- Haaaaa selalu nye patik akan lepak kat cni laaa..jarak umah patik dengan BANGI KOPITIAM ni dlm 15min je..tak kire la ajak mmber ke adk ke hape..sbb ape kat cni??? sbb BESTTT + support kat word BANGI tu haaaaa~~~


11. Tempat Idaman

Cherating- akceli patik teringin nk berjimba kat cni...hari tu lalu ms nk p Kuala Terengganu sempat patik jengah pantai nye...OMG mmg santek gile weh.kaler biru firus lg ok..cm nk p berbulan madu je rs...heheheh..tp mmg simpan impian nk smapai tempat ni weh..


12. Sayang, Rindu

Geng Lab INTEC & INDUK UiTM- Depa ni antara insan yg mewarnai idup patik sepanjang patik bergelar pelajar..dengan depa ni la patik share suke duka segala..kenangan kite bersama sepanjang 2 tahun ni mmg tak dapt patik lupekan..lepak, jenjalan, berjimba, beronggeng sesame sume still dlm ingatan patik.. *harap keakraban kite ni akan berpanjangan yee..


13. Belaan Best Woooo

KIKI- Jeng jeng jeng...beliau ni sangat la MESRA~ nk pelok bole, nk gomol bole..kire sume bole laaa...KIKI yg MESRA~~~


14. Bahan Bacaan

Majalah Maskulin- Haaaaa..menda alah ni la patik akan cr evry month..sje nk tambah kan ilmu di dada..nk bc buku ilmiah dh cm jemu..so nk ilmu yg lebih santai...
So dpatkan MASKULIN bulan DISEMBER dipasaran!!!!


15. Masa Depan


Master Thesis- Ni la menda yg patik sayang buat ms ni..dengan menda ni la patik harap 1 perubahan besar akan berlaku kat patik dan orang sekeliling yg patik sayang...berangan untuk menjadi seorang pensyarah adalah idaman patik yee..hehhee..



Naaahhh cm tu la serba sikit 15 pasal patik yg berjaya patik bongkarkan kat cni selepas berhempas pulas slame 2,3 hari ni...*payah ok nk gtau terang2 cm ni..hehehe.. akceli de 18ratus ni lg nk crite..tp nk 15 je kan..so 15 je la ye anak-anak yeee...

Menang ke tak blakang kire...jnji support mmber2 tu yg penting..hari ni support mmber mne tau sok2 depa support kte plk kan...tak gitu????

Ni nak tag mmber plak laa..hop depa ni join contest ni gak k...


Ok la yeee..patik nk siap2 nk gerak balik umah ni..nanti crite laen k..

Babai~~



You Might Also Like

35 komen

  1. kat bangi pun ade ayam penyet ye?

    ReplyDelete
  2. wah best gile wildfire!!!...aku nak gak!!!..ceh..haha..apesal katil ko kemas gile...dan kenapa katil aku tak serupa katil...haha

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dia... meletop semua.. seronok rasa.....;) katil sangat menarik..;)

    ReplyDelete
  4. CERITA LEBAT:
    ade laaaa...knape org bangi gak ke???

    ReplyDelete
  5. man yusoef:
    beli la 1 weh..katil kite laen laaa..org pon laen..so kompom laen..hehehe..

    ReplyDelete
  6. apezs shah:
    nk tumpang???? no no no x bole..ehehehe..

    ReplyDelete
  7. nk jugak MASKULIN..haha..
    tpi coklat2 sedap la..ak suka gila..meleler ak..haha..:D
    gud luck.:)

    ReplyDelete
  8. Amir Naufal:
    suke coklat ek..kite srupe weh..

    TQ yeee...

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya dengan master tu, ok fauzi:)

    ReplyDelete
  10. jelesnya tgk brg2 ksygn ko nih.nak jugak cenggitu :p

    ReplyDelete
  11. lagu fav masa kini jugak..hahha

    btw cadar tegang giler...bagus..hahha

    ReplyDelete
  12. tempat beradu tak menahan...
    wahahha....

    ReplyDelete
  13. daniel adie pon join!

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/my-15.html

    ReplyDelete
  14. eeeee takleh jadi ni, semua buat bnda ni. aku pun nak la....

    ReplyDelete
  15. all the best for every dream u wish u to be!:D

    well, chocolate di ats sgt best!!

    ReplyDelete
  16. Amir Naufal:
    sila dpatkan MASKULIN anda yee..

    ReplyDelete
  17. Fatin Aliyya:
    nk bole...pasang suger dady laaa..heehee

    ReplyDelete
  18. ::FAIZ FARISH::
    ko join je ni...x berdosa pon..cb jee..hehehhe..

    ReplyDelete
  19. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    mmg gile ngn coklat homemade ni..

    ReplyDelete
  20. pojie : kau tagged aku lagi...sumpah terharu. Maaf sangat. AKu cuba buat mana yang sempat ek. Aku rasa aku buat yang ini dulu sebab aku ada due date. Thanks tag aku :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah good luck semoga berjaya memang panjang entry contest ni huhuhu..

    ReplyDelete
  22. woww! tang master tuh sya sgt jeles.. apa2 pun all the best.. kamu ada peluang memandangkan kamu bbrapa kali direviw qarl.. xcam pojie ;p

    ReplyDelete
  23. Yatre Hayati:
    xde hal la yat...ikot ko laa..nk memeriahkan je..

    ReplyDelete
  24. ||| PöJìé PööH |||
    hop so pojie...ade rezki ade laa..AMIN``

    ReplyDelete
  25. all d best

    thanks for joining

    ReplyDelete