Bertapa Episod 2...

Monday, December 20, 2010

Salam semua...


Bertempat di DEWAN SRI ANGGERIK, UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA PERLIS (dulu nye km panggil dewan baru jeee...) patik telah mendapat jemputan untuk menghadiri ke FESTIVAL KEBUDAYAAN UNIVERSITI-UNIVERSITI MALAYSIA..

Patik berasa berbangga krana dijumput ke festival ini..sbb nye kat cni la PATIK dididik lebih kurang 5 tahun dlu...gile kau tak excited nk sampai cni..dada ni cm dup dap dup dap cm tak sabar nk msuk tempat ni semula...

Akceli event ni berlangsung bermula hari rabu, 15 DEC 2010...patik hanya bole cover on hari sabtu malam sje atas jadual plan yg pack..tp yg agak sedih patik terlewat smapi kat cni disbb kan ade hal semasa dlm perjalanan kesini...*banyak toi dugaan...tp alhamdulillah patik dpt la tgk sedikit event depa ni berlangsung..


FASTIVAL KEBUDAYAAN UNIVERSITI2 MALAYSIA...


MC pd malam tu yg snagt hapenning..

Peserta dri UPSI ..sangat manis suara beliau..*sesuai ke perumpamaan cm tu??


Peserta dri UMP ...*klu tak silap laa..

Bersama CIK BEBEL...

PATIK bersama banner fastival..

TQ kat frens PATIK yg sudi jd teman sepanjang event ni berlangsung..

TQ sgt2 kat CIK BEBEL atas jempuan & layanan yg diberikan..semoga persahabatan kite selamanya..



Best giler kat cni..mane tak nye kat dewan ni la patik dlu penah amek final exam ms diploma dlu..even setiap bucu dewan ni patik still ingat sbb pernah meninggalkan sepalit kesan dlm hidup patik dlu..mmg sangat teruja bila dijemput semula kesini..

TQ kat CIK BEBEL atas jemputan & layanan yeee...akhir nye dpt gak patik kenal CIK BEBEL yg mmg gile2 gak orang nye...if ade lg even kat cna nk jmput patik, sila2 laaa yeee... *bertambah sorang lg kawan patik..alhamdulillah..
Sekian untuk entry kali ni...

Babai..


You Might Also Like

4 komen

  1. Lamanya bertapa..tapi best kan dpt kawan baru? meriah gitu ramai kawan!

    ReplyDelete
  2. amoih2..jauh sgguh dia bertapa..hehe

    ReplyDelete
  3. dewan seri semarak r....

    sesuka hati jer bagi nama...isisisisis


    deyyyyy....pic nampak gemokkkssss...

    nyampahhhsss

    ReplyDelete
  4. neway, sory layanan xseberapa...
    sebab cik bebel kan BZZZZZZ kononnya...

    next time kita jumpa lagi ekkk..
    cik bebel belanja makan kat Kuala Perlis....

    ReplyDelete