Blogger BEST !!!!!

Thursday, December 09, 2010

Salam korang..

Entry kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang kali ni nk crite psal blog yg patik slalu intai ala2 jengah yg best!!!!

Tp kali ni patik nk criter pasal blog yg patik slalu bc..ni kire version GURLS yee..so korang pon bole la jengah2 blog beliau ni if korang belom follow yeee..

Dimulakan dengan BISMILLAH..





















Haaaa...gitu la crite nye untuk entry kali ni..hope korang bole la dpt guide sikit k..bole la kot nak tmbah2 kawan2 yeee...then pas ni akan ade mcm2 version promo akan patik pikir kan...so stay tuned kat blog AHMAD FAUZI ARYAAN k..

Babai..

You Might Also Like

18 komen

  1. Wah meriahnye patik..
    and im so glad and happy and sooooooooooooo SAD tak dapat bantu u utk tukar theme tu.. Follow derang gak..=)

    ReplyDelete
  2. hm, sowi, nk tny, aper kater klau tlg promotekan blog2 yg baru yg ader mcm belas2 follower ke....sowi, just suggestion...

    ReplyDelete
  3. kenapa aku tak tercalon??aku kan kiki
    wahhah...terbaik wookk~

    ReplyDelete
  4. Ayuni:
    ye ke??patik sje nk update kot2 xde yg follow lg..insyallah pas ni patik akan promote person yg baru2 ok..TQ segestion..

    ReplyDelete
  5. apezs shah:
    xpe la apesz..xde hal laa..neway TQ ye support patik..

    ReplyDelete
  6. Fiq Fikri:
    ko kne atoperation dlu..evn nme ko KIKI tp x same ok..hehehe

    ReplyDelete
  7. hencik patik bikin cik zozu senyum x cukup muka hehehheeh sukeeee!!!
    tq2..muah2..huahahahha melebih lak minah ni kan? huhu

    ReplyDelete
  8. mekasey tolong promote akak nye blog!

    ReplyDelete
  9. zOeY zAu YaH:
    xde hal la zoyah..sme2 kn dlm dunia ni...

    ReplyDelete
  10. Linda Musa:
    seorang adk x kan derhaka kat kakak dia pon..hehehe

    ReplyDelete
  11. alahai..ngape sweet sangat ko ni? hehe..maceh dear sebab menyenaraikan blog ni sbagai blogger best (blog ku hanya picisan je weh). thanks alot ok :D

    ReplyDelete
  12. plg atas tu. hihi.
    yatie best ke. mcm tak je.. huhu. sedih2..

    tq!

    -pinky pixie

    ReplyDelete
  13. Erina Asmawani:
    aku hargai blog kawn2 yg rapat n close ngn aku..n u r the chosen one!!!

    ReplyDelete
  14. babe...thanks a lot..br perasan....
    offline hampir seminggu....waaa....rindu sama blog..



    br perasan folower pun makin naik even xupdate...n mostly from u...thanksssssssss

    ReplyDelete
  15. salam bro:) wahh, dh kia penghargaan dh ni tauu. haha, thanks lots kerana menghargai setiap hasil penulisan fifiey yg tak seberapa inputnya itu. semoga terhibur dan kalau ada komen positif atau negatif just tegur ok!:D chill semua:)

    p/s: tq for promoting the other blog yg mungkin sy tak pernah lawati lg!:)

    ReplyDelete