Cita-cita ku..

Tuesday, December 28, 2010

Salam semua..


Pe kabo??? chat??? patik pon cm dh mule rs cm tak sedap badan wehhh..tekak ni cm pahit2 n perit...adoiyaiii adakah ini nme nye simptom nk demam??? oh demam tgu lepas 'majlis' bole tak..patik ade byk keja yg perlu dibereskan.. *bole plk nk mintak2..tp dengan niat yg baik tak slah kan???

Td sedara patik mai umah tgk baby IRDINA HAZIRAH kat umah patik..so berbondong2 la orang rmai mai umah patik..so dlm byk2 budak2 kecik ni ade la sorang ank sedara patik ni patik ngusik....since dia pon nk msok drjah 1 tahun depan ni..so patik pon tya la soklan cepu cemas...


Adk bile beso nnti cita-cita nk jd ape ek???

Dengan muka yg tak bersalah...


Adk nk jd otomen... *ko bole????

Patik tya lg...

Nape adk nk jd otomen??

Dia jawab..

Adk nk tolong orang..nk laser org jahat...
Nk tolong angkat2 orang bile lemas ke, mati ke....


Terkedu patik dgr..bdk2 la ni mmg byk didedahkan dengan TV...smapikan cita-cita pon nk jd OTOMEN...adoiayiai..

Bile crite cita-cita ni patik teringat zaman dlu...patik bole plak bercita-cita nk jd PRAMUGARI..dlu mne la tau beza PRAMUGARI n PRAMUGARA...tp la ni dh tau la PRAMUGARI n PRAMUGARA ok.. *sape nk kne lempang laju2..sila la gelak guling2 yee...heheh


Ni la beza PRAMUGARI & PRAMUGARA ye adik2...



Sekian entry kali ni....

Babai~~


You Might Also Like

14 komen

  1. hahahaha. Hi Pramugari Fauzi, lawa bulu mata Palesu tu. kihkihkih

    ReplyDelete
  2. cita2 saya dulu nak jadi power rangers pink hahaha...

    hencik patik musti cute giler kalau jadi pramugari kan? hakhakhak..

    ReplyDelete
  3. salam..

    tiba2 aku naik mas, aku nampak hang kat atas tu..welcome to Boeng 576..have a sit sir, dengan memakai bedak yg tebal tapi suara garau..wakakaka

    Pramugari

    ReplyDelete
  4. i loike dis entry....i pun dulu nk jd pramugari atau pun model...ala2 bole g jejalan free all over the world...then bole glamour2 gitu...skali bila dah besar2 nie jd saintis plak...haishhh~~~kau mampu????hahahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe..ooo fauzi nak jadi pramugari ye..mampu la! korang mampu?hahaha

    ReplyDelete
  6. ahhahhaa.....sempat lagi nak jaadi pramugar-ai pojie....taknak g ushar peluang ker?

    ReplyDelete
  7. ::FAIZ FARISH::
    amboiii...nk pinjam ke bulu mate plesu...hehhe

    ReplyDelete
  8. zOeY zAu YaH:
    heeeeppp..sje je kan cik zoyah ni...hehehe

    ReplyDelete
  9. IMANSHAH:
    ambooiii suke naaa perli patik..tu dlu laaa... *smbil hentak kaki..

    ReplyDelete
  10. Linda Musa:
    kaaannnn...tetibe tukar profesion..alhamdulillah patik pon mampu gak jadi saintis..hehehe

    ReplyDelete
  11. FaizalSulaiman:
    alaaa..mencik la sume nk gelakan patik..

    ReplyDelete
  12. noname:
    xpe la kot noname..tak perfect..dlu bole la tulus mulus..la ni x bole laa..dh cm bulan dh...hehehe....simpan je la kot impaian..hang bole la kot..

    ReplyDelete
  13. owh cik pramugari !!! kachak nyer awak !! :)

    ReplyDelete
  14. muahahahah...

    cik bebel baca sambil gelak guling2...ngeeee....

    ReplyDelete