Contest Aku Dan Kacamata

Sunday, December 26, 2010

Salam semua..



Pepagi ni saje la jenjalan kat blog mmber2..so terjah punya terjah nmpka plk contest dri mber sorg ni 'Sandiwara Seorang Insan' yg buat contest berasaskan spek itam...

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin [DONE]
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original [DONE]



Picture ni time patik jd leader untuk boria dinner course patik ms blajar dlu..

  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar [DONE]
  • Tag 2 orang rakan anda
[Danial Adie]

[Yatre Hayati]


Simple..korang pon bole join..selamat mencuba..

Babai~~


You Might Also Like

12 komen

  1. wahaha mat boria ghopenya..kahkah

    Selamat datang kami ucapkan

    kepada semua tuan dan puan

    Boria dunia Patik kami persembahkan

    Semoga terhibur pendengar sekalian

    Ewaahhh

    Smabil nyanyi boria ok!!

    ReplyDelete
  2. toing2..tuan tnh dtg..all da best ya

    ReplyDelete
  3. IMANSHAH:
    gile laa..sungguh kreatip laaa...hehehe

    ReplyDelete
  4. Syafiq Rosli:
    TQ ye tuan tanah..ade rezki ade laa...

    ReplyDelete
  5. tu dia!!!!! meletop gmba nye.. hahaha.. kalah la fiq cenggini.. hahaha

    ReplyDelete
  6. pojie..rajin hang masuk kontest eh..huhuhu

    ReplyDelete
  7. wahh ramai join!

    goodluck fauzi! InsyaAllah ada rezeki, menang lah ni=)

    ReplyDelete
  8. wahh..zaman2 muda dulu erk...hehe

    ReplyDelete
  9. AfiQ:
    alaa..sesuke je la fiq...ade rezki ade laaa..x tentu lg..hhehehhe

    ReplyDelete
  10. noname:
    alaaa...sesuke je la noname..join je la noname..heheh

    ReplyDelete