GIVEAWAY: TAHUN PERTAMA BERSAMA CIK BEBEL

Friday, December 17, 2010

SALAM SEMUA..

Member patik si CIK BEBEL ni ade wat GIVE AWAY kat blog beliau..soooo simple je nk join menda alah ni..korang bole la cb try test GIVE AWAY yg beliau buat ni...mne tau bole menang VIOS ke, umah sebijik ke, sawah serelung ke...hehehee.. *ampun cik bebel..




1. As usual....HEADER....dan tajuk GIVEAWAY : TAHUN PERTAMA BERSAMA CIK BEBEL [SATEL]

2. Jadi follower blog cik bebel ni [SATEL]

3. Ceritakan apa2 pengalaman tentang "TAHUN PERTAMA" korang....secara ringkas dan padat [SATEL]

Tarikh 10/12/10 adalah tarikh dimana ianya adalah tarikh dan tahun pertama PATIK ade anak buah..dan tahun ni la word BABAH yg slame ni PATIK dok tunggu berangan menjadi kenyataan..so after wards baby IRDINA HAZIRAH akan pangil PATIK as BABAH...suweeet nyee~~


4. tagged 2 orang rakan anda....[SATEL]
5. Link kan blog JOM BEBEL di entry tersebut dn jgn lupa tinggalkan link entry anda di sini....[SATEL]

SELAMAT MENCUBA YEE~~

..BABAI..


You Might Also Like

6 komen

  1. terima kasih coz join...



    hadiah vios tu mustahil...kalau key chain vios mungkin...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. thank mr pojie..
    i will do okay...

    dah g kenduri ker?

    ReplyDelete
  3. wah2... kna join nie.. apa dpt sawah serelung.. best2 nie hahhaha...

    ReplyDelete
  4. done!!

    thanx dude..

    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-tahun-pertama-bersama-cik.html

    ReplyDelete