Kelantan Trip 3 (Lata Rek)..

Sunday, December 26, 2010

Salam semua...

Entry Trip Kelantan ni patik smbung semula..kali ni patik crite pasal tempat yg kami wat sampling kat Lata Rek...Wooooo~~ tempat ni sgt best n cantek...realy mmg patik tak penah tgk kawasan cm ni..air dia yg sejukkk gile weh..rs cm nk berendam je..tp bile pikir byk lg location nk kne cover so simpan kn je la impian nk mndi segala..kang abis la van km lencun dek basahan km kang..

Trip kali ni patik rs agak best compare ms p Taman Negara..kali ni trip km jz gerak dri 1 lokasi ke lokasi laen naik van tp penat nye still same...dan best PACAT kat cni kureng berbanding kat Taman Negara!!!!!

Lata Rek yg patik mksudkan..air yg best dan lajuuuuu~~

See..best wooo...

Bersama Dr. Zaini yg sempoi..

Cek condition air kat cni menggunakan hydrolab..

Patik as usual geng 'darat' mengerjakan tanah yg ade...

Masa menjemurkan diri...bru la feeling jemur badan...ko ade????

Pika a.k.a Pengarah projek... *tq ye invite patik join this trip..

Kerja dh siap..so smileeee~~

Babai Lata Rek yg best !!!!


Naahhh..cm tu la crite yg best kat Lata Rek ni..nanti kan entry PACAT pas ni..

Jumpa lg..

Babai..

You Might Also Like

3 komen

  1. dah cukup hitam dah..xyah berjemur..huhu

    ReplyDelete
  2. siap ada sesi baring2 lagi...ingat tepi pantai ker????

    ReplyDelete