Kelantan Trip 4..

Monday, December 27, 2010

Salam semua..


Lokasi kali ni patik bawakan kat Bawah Jambatan Sungai Nul area mne entah tp still kat kelantan..yg unik nye tempat kat kelantan ni nama2 tempat yg diguna pakai mmg sangat unik..see smpai patik pon tak sempat nk ingt tempat2 nye...


Nmpk tak kat bawah nuuuunn..haaa kat situ la tempat akan km wat smapling..

Ade berani msuk hutan belukar yg tak disentuh?? km geng 'darat' je berani..miahhahaha...

Patik dan orger tak dpt dipisah kan..ko ade???

Bersama wirawati yg tergolong dlm grup patik..

Bersama survay meter..

Keja dh siap..time nk loading sume sample dlm truk hilux...

Tetibe mamat a.k.a PACAT ni plk dok nk main gurau ngn patik..hambek kau berdarah2 kau km bergurau senda...

Ni la insan yg sudi bergurau ngn patik..akhirnya arwah gak kau mamat..


Dalam perjalanan untuk ke next lokasi..1 jeritan dri HUDA (berbaju merah) menandakan hencek PACAT dok msuk dlm sluar beliau..woooo bergegar weh dlm van..ade lah dlm 5 min beliau dok menjerit...hahaha...

Km yg dlm van tak tahan gerak tawa...KASEM & APIS lg la dok ngusik HUDA yg dok menjerit..hehehe..


Ok laaa..sekian entry PACAT kali ni...akan menyusul entry laen yee...

Babai~~

You Might Also Like

8 komen

  1. ::FAIZ FARISH::
    hahaha...sekali sekala ok kot nk syang ketat2..heheh..

    ReplyDelete
  2. hamboooiiii..patik,cukup main lagi..main sorok dlm hutan upe nye
    patut lame tak npek...

    ReplyDelete
  3. Fiq Fikri:
    eleehhh kiki..ko pon sme..lme ilang kn diri...

    ReplyDelete
  4. ko masuk utan naik scoter ke pojie? (merujuk pada gmabar no 3)

    ReplyDelete
  5. cik bebel pernah buang "sesuatu" di Sg itu...ngeeeeeee

    ReplyDelete
  6. haishhh rajin bebenor hencik patik utan.kalau zozu pengsan seploh kali pon blum tentu sanggup masuk..fobia dgn menatang serangga tu semua huaaa..GELI!

    ReplyDelete