Kemaluan

Saturday, December 04, 2010

Salam semua..


Adussss payah la lappy patik ni cm tak chat lately ni..nk tunggu loading segala hamboi bole berjanggut patik yg dh sedia berjanggut ni haaa...nk kne jmpa doctor la gamaknye...tu yg agak payah patik update entry ni..la ni mujur la lappy patik ni menunjukan simptom ok nmpak nye..hope berpanjangan ni..

Akceli entry ni bukan la patik nk show off 'kemaluan' patik oiii korang sume..tak mo nakal2 yeee...sbenarnye patik nk crite ape yg berlaku time patik dok jenjalan p Jalan Tunku Abdul Rahman nk cri brang untuk pertunangan adk perempuan patik insyallah awal tahun depan...



Gile laaaa..JELAS dh tulis ok!!!!


Korang kenai kan train PINK yg KTM dok wat KHAS untuk wanita...YES patik ulang KHAS untuk wanita..nk jadi cerita patik & adk perempuan patik ni lpas p jalan TAR konn nk p MID VALLY nk cri kasut laaa...then bile train smapi je, patik ngn adk patik dengan tak de perasaan tros masok train PINK tu...bile pintu dh tutup segala bru la patik prasan yg patik dh msok salah coach ok...'ADUS MATIK AKU~~'...gile la weh..keMALUan melanda diri ini..sume org dok pandang je kat patik..tp still wat kering je weh...


Ni la coach yg patik mksud kan...


Then bile smpai je kat stesen KUALA LUMPUR patik cept2 kuar dri coach PINK tu then masok coach besa...adoiyai pas ni kne la alert la weh...mate kasi bulat beso ok sblom naik..

Pengajaran dri cerita:
1. Soping jgn ilang ingatan
2. Mate kasi beso bile tgk train smpai
3. Jangan nak menonong je masok
4. Bertenang walaupon dh wat salah..heheheh~~

Sekian entry kali ni...

Babai..


You Might Also Like

20 komen

  1. haha.. that's normal. kdg2 klu da nak cepat tu men redah je.. nasib x jumpa guard grg. klu x tak psl2 kn halau..

    ReplyDelete
  2. hahah.. sgt lawak.,, standat la.. kalu kena halau tak pasai2 jer malu kann.. kan33

    ReplyDelete
  3. sesungguhnyer buat la muka x malu kalau mmg dah 'kantoi' hekhek

    ReplyDelete
  4. adeehh sebesar2 alam warna pink tetap x nampak ka? haha ok.. tau jwpn dia nak merasa mcm diapit bidari kan..

    ReplyDelete
  5. kalo kat sini konfem da kena halau...

    ReplyDelete
  6. knp xberlakon ala2 mak nyah je?

    ReplyDelete
  7. adek hang nak tunang?
    hang bila lagik??

    ReplyDelete
  8. ahahahahahaahah biasa ah tu...kdg2 kite sendiri xnampak...tapi ade jew org lelaki masuk coach wanita tu...slamber je muka dorg mcm xtaw pape...huhu~

    ReplyDelete
  9. haha
    normal la tuh..kdg2 uh..laki plak yg melebeh2 dlm koc tuh..
    silap bace kowt...
    wat dunno suda

    ReplyDelete
  10. E.d.Y;
    blakon hadek2 pon tp mne nk sorok janggut ni haaaa..hehehe

    ReplyDelete
  11. noname:
    km bertunang skali laaa...ko mampu???jimat kos!!!

    ReplyDelete
  12. sa|ina:
    patik jenis x bole..memula nk wat bodo tp rs cm BERDOSA je dok dlm tu..tros belah...

    ReplyDelete
  13. MiSs StrAnGer:
    terasa cm BERDOSA la plk dok dlm tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. wahhahhah..begitu plak ek..
    habis la pojiah,kene serbu wanita2 pink~

    ReplyDelete