New Born Aryaan

Sunday, December 12, 2010

Salam semua..

Seperti yg patik gtau yg patik patik dh dpt gelaran baru...la ni sume kne panggil patik as BABAH ok *gelaran untuk patik as uncle baby ni.. baby gurl ni lahir ari JUMAAT tepat jam 1.40 tengahari, bersamaan 10/12/10..time sume muslimin sedang khusyuk mendengar khutbah jumaat kat masjid..

Akceli bby gurl ni dijangka deliver on 4/1/11..tp agak nye dh tak sabr nk tgk BABAH beliau ni tu yg kuar awal.. *gile statement..hahhaha..tak kisah la janji sume slamat...

So dengan kesempatan ni patik nk show off la sikit pic anak buah gurl patik ni kat sape2 yg dok menunggu khabaran brite dri patik...TQ byk2 yeee... *cm anak sndiri la weh..









Weh jujur ckp patik tak reti nk pegang..sungguh lembut ok beliau ni..patik hanya mampu usik2 jari jemari yg kecik 2 je haaa...tgu la sbulan ke hape t..tak pon tgu badan beliau ni keras sikit..nak ajk maen kejar2 duduk teros...hahahhha~~

Cm tu la entry simple kali ni yeee..sok2 patik show off pic yg patik pikir best ok..

Tq pd sape2 yg menunggu gambr ank buah patik ni haa...Jumpa lg yeee...

Babai~~

p/s: beliau sedang melalak kat depan..hehehe~~


You Might Also Like

7 komen

  1. xper2 ..nti ada anak sendiri pandailah pegang..hohoh comel jer baby ..hoho

    ReplyDelete
  2. comelnyeeeee..gigirl plak tu..ley kawan ngan anak2 buah aku yg askar 3 org ni ;) congratz pojie..dah jadij uncle..hehe

    ReplyDelete
  3. i pun ade anak sedara baru...
    gurl jugak...
    boleh g skolah sesame sbb same age....
    hahaha...

    btw, AFA cpt la kawen...nk tgk ur babe plak.. =)

    ReplyDelete
  4. waaa..baby sanagt chumil dan suci =)
    Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
    MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

    Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

    ReplyDelete