Saya Nak Duduk Dalam Bloglist Cik Lulu'

Friday, December 24, 2010

Salam semua..

Jeng jeng jeng..pembukan bicara lepas lame menghilang..

Korang nk tak korang terlist kat blog Cik Lulu' ni??? sila la wat demikian..bukan susah pon..ikot je arah yg Cik Lulu dh bg then SIAP !!!!!! tiada charge yg diperlukan..hanya korang perlu charge diri korang ngn secawan NESCAFFE panas *fevret patik akceli..




1. Buat satu entry tentang ni yang bertajuk 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'[DONE]


2. Copy her official header ni kat entry korang and link kan skali [DONE]


3. Be her follower....[DONE]


4. And last skali komen kat entry beliau yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye.. [DONE]


Now patik dh buat kerja patik..korang pon sila-sila la ye menjengah blog beliau..jz nk support projek mmber2 je..

Sekian..Babai~~

You Might Also Like

0 komen