SERONOK!!!!

Thursday, December 02, 2010

Salam semua..


Just short entry...Ahmad Fauzi Aryaan pulang dengan berasa sangat seronok pas join workshop yg dibuat oleh NUFFNANG & NOKIA kt KDU University College Damansara Campus..workshop ni adalah untuk blajar pasal application OviApp wizard yg terbaru oleh NOKIA...so km telah diajar serba sedikit psal nak guna menda alah application tersbut tak kire ape jua especially dlm blogging..

FYI ni la 1st time ok patik dijemput dan cm rugi plk tak join..selain dpt info baru dpt la gak jmpa ngn blogger hebat cm HANIS ZALIKHA, BEAUTIFUL NARA, EYRIQAZZ (betoi ke patik eja ni haaaa??) and also blogger a.k.a kwn patik QARL..patik dpt la knal2 jmpa kwn2 blogger laen..sronok jmpa mmber2 bru...so alhamdulillah patik sempat meluangkan ms kesana...TQ QARL yg rela tgu patik kat cna..

Segala update akan patik wat kmudian ek..since badan cm letay je ngn jem segala cm nk rest laaa...adoiyai...

Jumpa lg dilaen entry..GOOD NITE!!!!

Babai~~

jumpa budiey-sensasi selebriti gak..gile hebat!!!!



You Might Also Like

7 komen

  1. most welkem!
    aik..daniel adie xde kene mengene ek???
    saje interprem!
    :p

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tahukah-anda.html

    ReplyDelete
  2. AdiE:
    td mai gak ek???x prasan la plk ngn adie blogger hebat...klu x siap mention dh ni..

    ReplyDelete
  3. mane ade adie td.. ade roh die je haha

    u tlupe 1 person la

    budiey. die lagi super duper hebat

    artis2 je pembaca blog die haha

    www.budiey.com

    ReplyDelete
  4. ahahh.abang nara pon ade ek. waaa cam best jek!

    ReplyDelete
  5. wohooo mesti banyak info dapat tru bengkel ni kan, fauzi. ok la tuh.

    ReplyDelete
  6. fuyooo...besh3...ada cara online free x guna fon???

    meh ajar sikit...

    hahahahah

    ReplyDelete