Workshop SUPERB!!!!!

Friday, December 03, 2010

Salam semua..


Seperti yg patik janji nk update psal workshop yg patik mai atas jemputan NUFFNANG kat KDU University College Damansara Campus..nak dijadikan cerita patik kuar umah koi 5 ok..then jem gile nk mam***..ngn ujan segala...smpai2 koi 7 lebay...akceli workshop ni stat koi 6 lg..myb depa ni pham kot problem sume blogger laen so kne aanjak lmbt sikit..LUCKLY patik mai just nice tros start..TQ QARL atas tggu & update kat patik ape yg berlaku ms kat cna...

Ok patik start cite psal workshop ni k..akceli workshop yg dibuat oleh NUFFNANG & NOKIA ni untuk bg pendedahan kat blogger psal new application dri NOKIA..mmg best la workshop ni...slain bole dpt ilmu baru, patik jmpa LIVE ok blogger HEBAT ngn mata kpala patik cm HANIS ZALIKHA, BUDIEY, EYRIQAZZ, QARL, BEAUTIFUL NARA dan ramai lg..

Apa pon korang tgk la serba sikit pict yg sempat di rembat dri camera godang ni haaa..



Hencek yg mmberi workshop ni.. Mr.Coke (Qarl betoi ke????)

Masing2 cube untuk belajar buat menda alah ni..

Time ni ade sikit game yg Rob from NUFFNANG wat kat blogger

Time ni wat simple but creative icebraking..i looike~~

Antara blogger yg mai..almost 50 orang tau

Jeng jeng see..akhir nye dpt gak jmpa HANIS ZALIKHA

Yess!!!Ahmad fauzi Aryaan featuring Hanis Zalikha..*sedut amek aura jap~~

Tak dilupekan patik & abg NARA (beautiful nara)

Yeszaaa patik bersama QARL... * tq QARL..

Bersama blogger yg rupenye org UiTM gak ni...

Sebelum nk balik..chit chat antara blogger

Antara blogger yg besh happening !!! *sape2 tau LINK depa ni tolong gtau patik meh...

Qarl, patik & one of the blogger from INDONESIA *if im not mistaken..QARL ape LINK beliau ni??

Goodies bag from NOKIA

TQ NOKIA...TQ NUFFNANG..pas ni jmput patik lg yeeee~~~


Naaaaaahhh cm tu la serba sikit cite spanjang kat workshop smalm..sgt2 best..akceli ni 1st time patik dpt invitation dri NUFFNANG untuk p event depa ni..hope pas ni bole la join depa ni lg!!!! konsklusi nye SANGAT SERONOK~~~

Jumpa lg di lain entry yeee..

SALAM JUMAAT..

Babai~~


You Might Also Like

22 komen

  1. bestnyer!! dpt invitation camnie..huhu...

    ReplyDelete
  2. oho..hanis cun....wat citer pasal hanis ah..hak hak

    ReplyDelete
  3. kau tahu tak aku jeles kau jumpa hanis zalikha>??????

    ReplyDelete
  4. perghhhh.. memang superb ar bro.

    ReplyDelete
  5. seronotnyaaaa. jeles jeles jeles. isk isk isk

    ReplyDelete
  6. hans:
    rezki laa..pas ni mne tau turn u plk..

    ReplyDelete
  7. noname :
    beliau mmg cun...hanis ft. fauzi aryaan???bole???

    ReplyDelete
  8. Fyzal :
    mmg superb la event cm ni...berbaloi..

    ReplyDelete
  9. Lady SharpShouter:
    mmg pon seronok...dpt kwn baruu~~

    ReplyDelete
  10. macam SANGAT menarik je..dan SANGAT jeles..hahhaa

    ReplyDelete
  11. Awesome informasi, banyak terima kasih kepada penulis artikel. Ini bisa dimengerti bagi saya sekarang, efektivitas dan pentingnya adalah pikiran-boggling. Terima kasih sekali lagi dan semoga berhasil!

    ReplyDelete
  12. best giler..jpe hanis zhalika...
    colgate ye...untong la...:)

    ReplyDelete
  13. Salam Patik! =D
    Wahaaa.. dapat gak carik blog hang.. aiyoo.. ang tak kasik link naa.. ni nak hangen nie.. huhuhU~

    Jumpa lam UiTM, jgn lope seru2 ajak minum2.. leh sembang pasal photography nyer part ngan ang.. hehe

    salam..

    ReplyDelete
  14. untungla dpt jumpa HZ n BN.....bukan senang nak dpt invitation dr nuffnang...hebat!

    ReplyDelete