Posts

Showing posts from March 6, 2010

~~panjat-panjat~~

Image
Salam.. Cam ne nk start ek tjuk ni..korg jgn pikir pelik ok!!! Ni kisah i p panjat2 gunung ok...GUNUNG DATUK~~ Pengembaraan bermula jam 6.30 pgi km berkumpul di hostel Hospital Serdang.. patik, aki, bella, ella & eyra terlibat dlm xpedisi ini.. . *xpedisi sgt!!!* Tujuan bebenar nye panjat2 ni just untuk membantu & meneman kaum2 hawa ni mask hutan + sja je nk amek udara fresh dlm utan..bella, ella & eyra mai gu nung datuk ni sbb nk siap kn field work master depa ni.. *kate nye laa..i ikot je...* So dlm jam 8.00 pgi km selamat smapi..perjalanan memakan ms lebay kurang 40min kot.. Ini la signboard GUNUNG DATUK Sblom nk panjat2 ni kne ke pose cm ni????? Ini lah kaum hawa yg di maksud kan Bersedia untuk xpedisi.... 1,2 go!!!!! So pendakian bermula... panjat sume ok.... Keadaan gunung tu mmg ya HAMAT tinggi weh... X bole nk ckp laa...baju 2 je brape kali basah & brape kali kering.. Selepas bertarung dengan sume itu ini.. AKHIRNYA~~~~ Cntik sgt2 view dri puncak

rehat sajok!!!

Image
salam semua... Ari ni plan patik just nk dok umah je la..letih sangat2 bila pgi patik kluar and malm bru reti nak blk umah..huhuhu~~~ Kat umah je la patik rase sgt2 rehat..rs malas sgt2 nk kluar mane2..bile pikir2 balik la ni mmg patik agak kering and still tgu elaun claim slama 2 bulan..cukup la untuk patik menyara diri and bantu fmily ckit2... Tetibe teringin nk g cuti2 malaysia...adus best nye kalau picnic tpi sungai ke kan..overnite tepi laut ke..dh la xpernah rs sume 2..klu dapt lepak dgn mmber2 ke kan..heaven 2!!!x dpt jauh2 pon x pe...PD, morib or bagan lalang... so hows ur holiday??

Permulaan hari

Image
salam.... adooyai...lepas setahun rs nye bru jmpa semula blog kesayangan patik ni.. x tau la mane ilang nye..tetibe td rs cm nk cr and alhamdulillah jumpa jugak... selepas stahun menghilang ni byak la benda yg terjadi dlm hidup patik ni.. dri segi belajar,hubungan dengan kwan-kwan, fmily dan byak la yg patik alami.. pahit manis sume ade la senang cite...nk cite mmg panjang sgt ni..so ape yg bole patik gtau pabila masa berubah kehidupan kite akan berubah... since mood seronok la sbb jmpa smula blog patik ni..patik tinggal kn blog ni wat sementara..ada apa2 cite patik hapdate nti..... selamat malam....