Posts

Showing posts from August 31, 2010

~~Mencemaskan..~~

Image
Salam... PERHATIAN: INI KISAH UNTUK 18SX ok!!!!!! JGN GELAK * lempang... Fig 1 : sila lihat pada kesan jahitan saja..jgn gatai tgk tang laen... Patik nk cerita pengalaman patik masa operation..korang penah kene operate tak??? Cerita bermula begini.. Sesuatu benjolan sebesar duit syiling 20sen telah muncul kat dada patik..disebab kn patik rs tak selesa patik amek keputusan p Pusat Kesihatan Bandar Baru Bangi untuk bertanya...apabila smapai turn patik untuk jmpa doctor, patik pon menyatakan msalah pada doctor..then doktor itu pon suruh patik baring atas katil untuk mula mengecek dada patik..then doktor itu pon mengambil picagari dh mencucuk pada benjolan itu.. *patik mengerang sdikit... Then doktor pon ckap benjolan itu jz kelenjar patik yg bergumpal disitu..maka doktor pon telah mengebook kn tarikh untuk operate dan menyuruh patik memilih hospital mane yg patik mahu..lalu patik pon membuat keputusan untuk ke Hospital Serdang memandang kan Hospital Kajang yg sungguh HAZAB bg patik

~~MERDEKA rupe nye~~

Image
Salam semua... Patik SANGAT-SANGAT lupe ari ni dh 31 OGOS 2010.. selalu sambutan ini bukan pada BULAN RAMDHAN tp kali ni bulan pose.. so meriah nye agak SURAM... * bukan pe mood raye lebay seh... apa pon patik nk ucap kan SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN MALAYSIA 53 TAHUN... pada sesiapa yg menyambut hari lahir SELAMAT HARI LAHIR gak.. rs nye itu je la siaran patik kali ini... jumpa lg.. babai...

~~Mendapat Kuasa~~

kesian belog patik ni bersawang... patik bru mendapat KUASA selepas ade gak ek rupenye yg jd follower blog patik ni... TIME KASIH la bebanyak kalian yg jd follower patik.. pas ni patik akn rajin post2 crite patik ok.. sekian... babai...