Posts

Showing posts from September 15, 2010

:: Beronggeng ngn Si DIA ::

Image
Salam guys... Bersiaran sekali lg ngn patik untuk malam yg cun melecun ini.. *cun la sgt mlm cm ni kannn* ...padahal panas suam2 buah je... Mode: Selonoknyeeeee~~ Song: Lgu belog ini... *layannnnn~~ Status: Duda dh x beranak dh....lalalalala... Mlm ni patik nk cite ckit aktiviti patik untuk mlm rya yg ke-6..patik x wat pape akceli..jz buang kn duit ckit, minyak keta pak patik ckit, buang tenaga ckit jalan2 p kajang cz x tau la nk buat pape since patik jd org bujang untuk ari yg ke 2..so dengan berteman kn adk patik..km pon memulakan la plan km itu... Sebelom memulakn perjalanan..patik seperti biasa la menunggu dan terus menunggu pengarang jantung ati henpedu patik.... Sambil tgu sambil pose pusing2 kn nset ala2 cm menunggu PUTERI tron dri langit.. *amboiii perumpamaan ko 2 la..OVER !!! Tetibe...msg kwan patik msok yg nk ajak patik lepak minum2 ala2 bujang gak kat mne ntah kopitiam nye... *nak gak kopitiam koooo..padahal MAMAK je okkkk~~ ko tgk patik tu betapa khusyuknye

~~Soalan pepadu MAUT~~

Salam guys.. Bersiaran lg dri room suweeeeet room patik.. Mode: Bersemangat d pagi hari *semangat la sgt ko 2* Song: Akan ku jumpa Status: kembali bujang *ank 18 org dh bg kebajikan masyarakat* Arini patik nk crite ckit time patik beraya ari 2..korg penah tk di lempar kn ngn soklan yg ala2 pepadu MAUT???? Soalan yg slalu d tya bile time pulang kekmpng samada knduri ke, beraye ke, tgk org berank ke, kenduri sunat ke even time org TERMENINGGAL pon soklan ni mungkin akn kuar...nk tau x sokln nye ape???? naaaaahhhhh ni soklan MAUT nye.. bile nk KAWIN???dh de calon lom??? Heloooooo pakcik2 makcik2 sepupu sepapat sume patik mude belia lg ok...sesuke je nk hambur kn soklan2 cm 2 kat patik..byk yg patik perlu slesai kn sblom nk bergelar SUAMI pada ANAK DARA org ok..lg pon patik budk tgh blaja lg ok..konvo pon belom tentu nye bile...jgn nk beranagn nk kawin2 looorrr acik2 skalian.. .*padahal calon pon xde lg kot..hehehe.. Tgu la patik dh bwk BMW 7series kaler putih tinted itam pekat ke