Posts

Showing posts from September 17, 2010

:: Lame tak BUAT ::

Image
Salam sume.. Bersiaran lg bersama patik dri umah patik lorrr~~ Vanue: RED room patik... Mode: Raye lg kotttt... Song: Patah hati- TOK TI *sgt sedap lgu ini..cube laaaa..hahahahah~* Status: Bujang Cb tgk title yg x bole belah patik tok entry kali ni..hahhahahaha~~...cm curiga sesuatu je disitu ek..ape la yg dh lame gile patik x buat ni ek oiiiiii.... Arini patik nk cite la menda yg patik dh lme gile x buat....hmmm...ape ek???? Naaaaaahhhh ni la menda yg patik dh lme x buat... = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = \/ ~~TADAAAAAAA~~ INI LAAA DIA yg patik mksud kn.... Hahahahahah..suke la korg kn..korang musti pk bukan2 ek..hahhahhah~~ korg sala ok....S A L A H !!!!!patik BAHEK ok...ni la menda lyg lme gle x buat..sudh semustinye tgk WAYANG lorrrr... Semalam la buah hati pengarang jantung patik *adik patik* tetibe kuar plan nk p tgk wayang..km pon lme x spend time kuar sme2 sume..so lepas amek ayahnda bonda patik kat ISTANA hinggap patik di BANTING patik pon

:: Tunggu Sekejap ::

Image
Salam guys.. Bersiaran lg bersama patik tp kali ni dlm keadaan yg agak rushing ckit ek.. Vanue: Room suweeeet room *RED room as usual...* Mode: MEnyibukan diri weeehhhhh~~ Song: Neng yatimah... *bole la ek?? Status: Bujang trang tang tang~~ Ok berbalik pe yg patik ckp rushing td kn..la ni patik tengah rushing nk siap kn PAPER n POSTER untuk confrence patik 4-6hb next month...alaaaaaa yg patik slalu mention lately ni..ingt x??? *korg buat2 ingt je la ek..walaauuupon dh lupeee~~ So ni patik hapdate ckit la ye keja yg patik sedang buat demi mendapatkn segulung MASTER IN SCIENCE (CHEMISTRY) next year berhasil yee... *ceeewwwahhh ayat..poooodahhh!!! ni la PAPER yg sedang patik work with.. POSTER biru firusss *x bole belah biru firus ko kannnn * yg patik ckp kn... GEMPAK x title projek patik???????lalallalalala~~ Akceli patik de la nk crite2 merepek kat korg tp tgu la ek bebile dlm ms terdekat patik siap kn keja then patik cerite2 lg k.. Time kaseh byk2 la ye pd yg sudi