Posts

Showing posts from September 23, 2010

::Fully Book::

Image
Salam semua... Bersiaran lg bersma Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik korg yg selalu berada di RED room beliau tp lately ni hapdate tros kat LAB memanjang..nak GRAD cepat la gamaknye kan.. *tp ko buat keja-keja laghooo (qolqolah tebal ok!!!) Mood: Seram sejuk..... *menggigil... Song: Aku terjatuh Status: Terjatuh lg~~ *de kaitan ek ngn lagu???? Korg tgk je tjuk sure MUNTOH IJAU korg pk patik ni hartis ke hape kannnn??? eehhhhh..dok eh...naaaahhhh ni patik nk cite la ckit pasal benda yg akn berlaku time2 ujung rya ni...pe lg kn budak2 sekalian..OPEN time..open la sgala ape yg bole di open...xkire la OPEN HOUSE la, OPEN LAB la, OPEN OPIS laaa..kire ape yg bole d OPEN sume OPEN kannnn.. Nk cite bab-bab open2 ni...korg penah x kne fully book??i mean kne book tok mai open house ari2??? ni la patik nk habaq mai kat korg ni.. Stat jap lg petang patik n kwn2 lab patik ni dpt jemputan p umah kwn patik kt BUKIT MAHKOTA BANGI ..undangan bermula koi 4pm hingga la makanan abis..tp patik n

::Kene Lagi::

Salam sume.. Ni short entry...xde mood laaa..patik kne lg laaa...kne ape ek????? MALANG Sadis weh...smlm prtang time nk blk dri s.alm ke bangi kire2 area UPM 2 patik dh rs ssuatu kat BOBOY patik ni...ala2 licin2 cm tu laaa...dlm ati "awat tayar ni cm gelong2 je???" pelik ok pelik...org keliling pon dh cm hon2..patik wat KERING x besalah je.. "WTH ko nk hon hon haaa???" ...then time nk pusing de 1 coner tu bru patik prasan yg tayar BOBOY patik 2 dh pancit...mujur la TUBELESS so xde la rasa sgt kePANCITan nye..tp patik syukur pancit nye dh nk dekat area umah patik..so xperlu la patik nk menolak ala2 tolak vontot lembu kannnn...pagi ni nk p jumpa DOKTOR jap nk ganti tros tayar bru...sob sob sob.. *terbang duit lg.. Ni x tau la nk p lab ke x ni...tgk mood jap lg laaa pas jumpa DOKTOR boboy ni haaa... So tu je la SHORT entry patik... MALANG xpernah memberi bau kannnn... Sampai ketemu lg.. Babai..tata titi tutu~~