Posts

Showing posts from September 27, 2010

:: Happy Belated Birthday ::

Salam semua... CHOOOOP!!!! Patik lupe laaa....on 23 SEPTEMBER 2010 yg lepas adalah hari yg sgt penting dlm dunia yang baru patik lalui..hari dimana DUNIA PATIK lahir di ALAM MAYA ini... "babah mintak sori yeee nak... babah bizi lately ngn kerja babah..smpai terabai anak babah seketol ni...sori yeeeee..pas sume settle babah bli kek ek..kte celebrate sesame!!!" Maka dengan short entry ni Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik a.k.a babah nk wish kat anak babah ni HAPPY BELATED BIRTHDAY yg ke 2 TAHUN since september 2008 untuk: .: DUNIA PATIK :. Dh beso anak babah ni...pas ni babah akan sentiasa mencoret, mewarnakan kamu untuk tatapan pembaca babah yg sudi menjengah..segala apa yg babah rs babah akan coret disini... Time kaseh ye anak babah..time kaseh jg pada sape yg sudi/pernah menjengah blog patik ni.. Berjumpa lg.. Babai~~

::Time Kaseh Daun Keladi::

Image
Salam... Di mula kan... "BEST KAN LAGU BARU PATIK NI????" Hari ni ISNIN bersamaan 27 SEPTEMBER 2010..maka tinggal 5 hari je patik akan berangkat jenjalan cri masalah kt tempat orang..hop de la excess internet kat cna..bole la patik merepek meroyan sume ek..lalalalalal~~ Mode: Menghitung hari-kris dayanti Song: Raja jatuh cinta-numata Status: Bila kau jadi pacarku-TAXI *gile laaa...pengaruh lgu INDON sehhh..heheheheh~~ OK STOP !! Ni patik nk la share crite ckit..kdg2 ni berkawan biar seribu bermusuh biar xde langsung.... *betoi ke weh???lantak laa..hehehehe~ Bukan pe patik nk melontarkan pendapat & vokal patik hanya dlm blog ini sj dlm merungkai... 'ERTI KAWAN' Dlm berkawan ni kte jgn memilih bulu, kaler, rupe sume..kwn betoi2 kwn ialah org yg bole share sgala nye dari segi buruk atau baik..kte klu berkwan yg sme2 skolah, sme2 tmpat blaja bg patik cm x besh..cm x luas network nye kn..since la ni byk source yg bole kte tambh kwn kn mcm FACEBOOK laaa, T