Posts

Showing posts from September 29, 2010

::Gembira VS Tragis::

Image
Salam semua.. Malam yg indah bak buluh perindu yg semakin ranun masaknye...kau umpama cenderawasih yg terbang melayang... *ape yg ko merepek ni labuuuuu~~ Bersiaran lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan dri bilik RED beliau yg semakin santek!!!!hehehehe~~~ Mode: Truma Song: Farez-Al binadak Status: Cedera dlm & luar.. Tgk je tajuk sure korang msti tertya-tya ape la yg GEMBIRA VS TRAGIS ni ek???? mmg ye pon disini patik de 2 crita yg nk kongsi bersama.. ~GEMBIRA~ Bermula dengan keadaan sadis yg patik share ngn korg dlm entry Tekanan + STress = TeRess .. memang sedih sgt bila result yg patik dapat disuruh buat semula.. tp tak pe dengan berkat sabar & dedikasi, maka patik terus kan juga... alhamdulillah result sebenar dh dpt & selesai gak kerja patik tu.. Dan dengan itu berita gembira nye ialah supervisor patik dh selesai cek kn POSTER & dlm proses mengecek PAPER yg patik akn bw ke TERENGGANU ahad ni...patik sgt seronok...bajet yg patik minta pon dpt kesemua nye...t

::Tekanan+Stress=TeRess::

Salam sumua.. Bertemu lg dgn Ahmad Fauzi Aryaan dlm short entry petg ni... Agak stress & tertekan *padahal mksd same je* arini..dengan result tak tally ngn theori sume..hadoiyai... Td jumpa supervisor patik koi 1pm...sadis laaa..result yg dh ade ni kne reject lorrr...so tron cept-cept dari opis beliau tros patik buat smula keja ni....dh la nk cept..result ni nk present kat dlm CONFERENCE patik... Alhamdulillah dpt juga result yg patik nk...jap lg jumpa beliau lg at 4pm...hope sume will be ok!!!! Till then.. Babai...

::Panggilan::

Image
Salam semua... Lupe kan kisah sadis, sentap dan sebagai nye..hidup ini harus diteruskan...tak gitu yg sepatutnye???hehehe... Mode: HURU-HARA.. Status: Membizikan diri ini.. Song: Lagu blog sendiri... *mmg IN ngn jiwa ini... Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik a.k.a babah korang dengan mood yg fresh sefresh mentari menerjah tetingkap lab terchenta.. Patik bru je bukak email n terkejut dengan 1 brita pasai CONFERENCE SKAM-23 kat TERENGGANU dh kuar.. Puas la intai kesana kemari dan AKHIR NYA.... Tadaaaaaaaaaaaaaaa~~ Tu haaaaaaa...no.6 P56 Nampak tak name patik dh terpapar disitu...seronok tak terhingga ok teman2 semua..lg beberapa hari patik akan ke TERENGGANU..ni pon dok tercungap-cungap mentouchup2 keja patik before nk p cna..even patik hanya POSTER PRESENTER tp keja kena bg 150% usaha.. al-maklom laaaa 1st time tu nk p kluar sekali membwa ilmu di dada...ceeeeewaahhh!!! *muntoh la korang kannn... Pas siap cek oleh DR. patik yg terchenta..bole la patik ke keda