Posts

Showing posts from September 30, 2010

::Terharu::

Salam semua.. Just short entry utk petang ni... Terharu bukan kepalang bile ade gak teman2 yg mengambil berat hal patik..lepas entry cite TRAGIS ni kuar ramai yg call tya khabar patik...alhamdulillah patik msih di beri NYAWA oleh NYA...Terima kasih ALLAH & terima kasih juga pd kawan2... Special thanks kat teman2 lab nik, kak lela, fara n danial.. "TQ ye korang call tanya khabar patik.." Ni tak termasuk teman2 skandel, FACEBOOK, TWITTER yg call tya khabar...heheheheh~~TQ sgt2 ek.... p/s: seronok bila ada ramai teman yg support disekeliling kte...tak kan terasa cm idup sensorang.. Hargai lah teman yg ada disekeliling anda yeee teman2... Jumpa lagi.. Babai~~

::Kemas Time::

Salam & selamat pgi semua... Seperti biasa untuk memastikan patik sihat sejahtera hidup dimuka bumi ini patik update serba sedikit crite yeee.... Mode: Bercampur baur~~ Song: Gio- Bila cinta Status: Masih bujang.. Tak tau la cm ne nk start mencoret ni...cm ni laaaa... KORANG RS KORANG NI DH BERI YANG TERBAIK KE??? Patik bukan ape..cm terasa gak laa..patik cuba untuk beri yg terbaik untuk sume orang tp kadg2 ade yg tak nmpak atau saje je diorang nk bermanja ngn patik kaaannn.. *lempang disitu* Dalam ape jua menda patik akan cb untuk berikan servis & pertolongan *ceeewwwaahhh SERVIS tu* yg termampu dan terbaik sma ada ngn kwn2, student yg mai jumpa patik atau sape2 je laaa... Kdg2 seday gak klu ape yg kite buat ni kadang kala disalah erti kan.. tak pe laaa..patik dh buat yg terbaik & terpulang la apa yg diorang nk ckp pasal patik...moga ada sinar disitu... OK STOP !!! Kembali Ceria Ahmad Fauzi Aryaan~~~ Arini patik p LAB lambat..cm malas je nk mai awal cz kar