Posts

Showing posts from October 1, 2010

::STOP Tunggu Kejap::

Image
Salam & selamat malam.. *bukan nk soh tido laaa...ni mai bc ni patik nk cite ni..hehehhe Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a korang ni mai nk cite ckit tentang persiapan tok aktiviti esok ni...as ade yg dh tau umah patik de la buat mkn-mkn yg kecik cinonit tok jamu kwn2 lab patik so dat diorang ni knal la umah patik..incase patik nk kawen ke t snang la depa ni mai...lalalalala~~ So besa la klu menda2 cm ni aktiviti msak memasak la ek...plan nye nk wat menu ala2 western gamaknye..tp disebab kan cm nk kne oversea plk nk bli menda alah tok masak so CANCEL je la western maktern ni..hehehee.. Makan la ape yg patik jamu ni ek...patik tak la masak yeeee hanak-hanak..mak patik yg masak..patik tolong pegang senduk je tok kacau je.....laen2 MAKAN je tau ok!!!! Nak cite bab masak ni..adoiyai dapur umah ni dh cm wat kenduri terima menantu je *ehem ehem ehem..* meriah nye dengan byk brang...mcm-mcm adooo!!!! So if tak de aral yg melintang depan umah patik sok ni antara menu yg dicadangkan fmily pa

::Bulan Jatuh Keriba::

Image
Salam... Just short entry petang-petang buta ni bersama sape lagi kalau bukan Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a patik korang ni... *petang de bute ek??? heheheh.. YIPPPPEEYYYY~~ Haaaaaa..cm tu la kan bunyi bile ape yg kite buat cm dh settle atau cm berjaya kannn..tp dlm konteks yipppeeeyy *konteks la sangat ko ni...* patik ni POSTER patik dh siap diprintkannn..malam ni buat bantal pelok la gamaknye ni..lalalalala~~~ *konteks la sangat ko ni.... Sangat seronok bila kerja kite dh siap depan mata..cm BERBALOI-BALOI...heheheheh~~ Nama patik MUNCUL disitu... *sob sob sob terharuuuu~~ Ini dia kerja yg membuahkan hasil.... Tadaaaaa...HASIL NYA !!!! Syukur sangat dengan tenaga yg diberikan & akhirnya membuahkan hasil..Terima Kasih kurniaan-NYA... TAHNIAH Ahmad Fauzi Aryaan !!!!! prapap pap pap pap.. *tepuk tangan~~ Doa lan patik selamat pergi & balik ye kawan-kawan... JUMPA MUNG DI NUNG !!!!! *tibe-tibe bertukar dialek..hehehee Bertemu lagi yeee... Tata titi tutu~~

::Terjahan Malam Jumaat::

Image
Salam semua.. Kalau rs gembira tampar muka...pap pap!!! Kalau rs rembira tendang orang..dush dush!!! Kalau rs gembira begini lah cara nya... Kalau rs gembira buat semua..pap pap!!! dush dush !!! Apa kau merepek ni Ahmad Fauzi Aryaan oiiii~~ Mode: Senang hati~~ Song: Lagu blog sendiri.. Status: Mencari sinar yg cerah.. Salam Hari Jummat penghulu segala hari... *ceewwwaahhh cm pak khatib jummat jeee* buat semua penjengah blog .:DUNIA PATIK:... Hari ni patik jz nk share serba sikit crita terjahan yg patik dan kaum kerabat patik buat di rumah DR.KARIMAH semalam (Khamis).. Jemputan bermula lebay kurang 5.00pm..tp km sepakat mai dlm 6.00pm..bukan hape besa la klu kaum WANITA ni..ade je la yg nk diTOUCHUPkan sebelom bergerak..xpe laa..patik dan DANIAL pon menunggu dengan penuh kesabaran dan berhemah...hehehehe~~ So patik dan DANIAL merempit manakala k.lela, fara,dini, nik,jijah dan faizal menaiki 2 ketol keta asing2..km pon smapi umah DR dlm 6.30pm..penyambut tetamu time kami mai t