Posts

Showing posts from October 3, 2010

::Malam Pertama::

Image
Salam dan selamat malam dari JAUH... *jauh la sangat wehhh~~ Bersama patik lgi yg sekarang berlokasi BUKAN di RED room or LAB TERCHENTA ok..now patik dh slamat smpai kat TERENGGANU ...yipppiiii~ Lokasi: Bilik 106, Seaview Hotal Kuala Terangganu *mai la jengah meh... Mode: Happy go lucky !!! Song: Lagu blog yg baru... Status: Berjauhan.... JANGAN RISAU, JANGAN MUNTAH BELAHAK ok...tajuk je over..isi dlm berstatus U-untuk bacaan umum...hehehehe~~ Lupe nk gtau td patik smpai cni dlm 5.00pm...keadaan kat cni sangat aman damai mempersona..cm tak mau je pulang ke tanah air tumapah darah segala...tak tau la ckp mmg sangat2 tenang dok cni..hotel patik ni mmg dekat ngn laut yg bole la skadar ssuai untuk melepak membawa hati yg lara... *ceeewaaahhh~~ Time kaseh la kat KAK JIJAH yg menjadi teman setia dikala patik sorang diri disini... *kite same2 menjaga k..hehehe... Hayati la pic yg patik abadikan di MALAM PERTAMA patik di sini..... Perjalanan yg agak menjemukan..kereta pon kureng di

::Daku disini::

Image
Salam semua.. Just short ni... Babai Bandar Baru Bangi ....Hello TERENGGANU !!!!! Time entry ni muncul patik dh dh selamat sampai tempat yg agak jauh dari kesibukan kota...ceeewahhh!!! *tak la jauh mane..TERENGGANU jeeee..* untuk menghadiri 1 confrence SKAM23 kat cni dari 4-6 OKTOBER 2010.. FYI ni la 1st time patik kesana bersendirian...seronok bukan kepalang ye anak-anak..bukan ape dpt la kuar dri sini & mai utk bekerja + merehat kn pale otak yg cm berselirat wayar ni dh rs.... *hopfully..* Patik kesana sebagai POSTER PRESENTER untuk conference tersebut..hope sume berjalan lancar...doa kan patik selamat p & balik yeee.. JUMPA MUNG DI NUNG~~ p/s: if de internet dpt la patik wat liputan LIVE from TERENGGANU..if tak de terpaksa la patik kumpulkan je info sepanjang kat sana k.. Jumpa lg.. Babai..

::Episod Membawa Diri::

Image
Salam semua... SELAMAT PAGI CHEKGU MURNI... *ape la ko merepek dgn chekgu murni segala pepagi ni... Just short entry ni... Sekadar dipinggiran..sob sob sob~~ Kadang kala mencari ketenangan itu PERLU untuk kita as manusia...ketenagan akan membuat kan kite berfikir lebih rasioanal..maka ketenangan yg patik cari ini diharap akan mamberikan sinar baru dlm hidup patik.. Ahmad Fauzi Aryaan korang ni sedang hibernate ala-ala beruang untuk 1 tempoh yg agak lama *agak-agak je laaa...* Doa kan beliau mencari TENANG disana yeeeeee...... Sehingga berjumpa lg dilaen episod.. Tata titi tutu~~

::Seorang Lebih Baik::

Image
Salam dunia..salam semua.. *cm lgu M.Nasir-Salam dunia kannn Bertemu sekali lg bersama PATIK a.k.a. Ahmad Fauzi Aryaan korang di pagi hening bak salju putih menghempas bumi...tebaboooommmm!!!!! Mode: Kena kenan dgn lagu OST lagenda budak setan *setan la lagu tuu~~ Song: Bila kau jadi pacar ku.. Status: Mencari calon... *meh isi borang meh... Tgk tajuk entry ni sure la korang ni muntah belahak kaler pelangi kn???? Naaaaaaahhhhh ni bukan pe...semalam konon p ALAMANDA nk cri bju kat G2000..tp smpai-sampai kedai tu dh under renovate...tya la kat abg kaunter pertanyaan tu: P: Bang nk tumpang tya..mane kedai G2000..rs nye kat area-area cni je kan bang?? A: oooo..maaf la dik *dia panggil aku dik..mude gamaknye patik ni !!! * kedai tu ni haaaa dik (sambil tunjuk tangan menghala ke kanan..) under construction sudah... minggu lepas last dia bukak.. P: oic..xpe la bang..time kaseh daun keladi ye bang.. A: sama-sama..mai la lg yeeee... P: (tak bole belah jwpan nye kan kan kan..) Ok..