Posts

Showing posts from October 5, 2010

::Melantak Kemain::

Image
Salam semua.. Bersyukur kite ke hadrat ilahi kerana dengan izin nye dapt la patik bersua lg dlm dunia maya ini..sori yeee hari ni lambat sgt nk update crite hari2 terakhir patik dan kerabat di negeri yang BESH ini... *mukaddimah yg ade kelas tersendiri...tak gitu????heheheheh~~ Tgk tajuk pon korang sure dh bole agak pe la yg berlaku kat patik disini..YES mmg kami disini mmg dimewahkan dengan makanan...kire klu dok cni mmg tak lapar punya...ade je menda yg bole dicekik..even patik as participant SKAM23 yg diberi makanan yg SANGAT HEBAT tp km juga mencari mkn luar ok kawan-kawan...pe lg..KEROPOK LEKOR GANU !!!! Seperti kebiasaan dimane2 conference akan ada malam OPENING CEREMONY untuk menyambut ketibaan deligasi dri seluruh malaysia dan luar malaysia..maka dengan ini MAKAN time untuk km!!!!! Patik agak teruja sikit memandangkan ini kali pertama menyertai conference ditambah plk ngn tema yg cm bole belah dek akal laa... BATIK NITE !!!!!! patik pon pe lagi melaram ckit dengan baju yg