Posts

Showing posts from October 7, 2010

::Nak Tampal::

Image
Salam nuuuuuu dari jauh... Entry ni patik buat dalam bilik SEAVIEW hotel KUALA TERENGGANU (dan dh di edit semula dirumah) ..sob sob sob..sedih kne balik dh!!!! Memang tujuan patik mai cni as POSTER PRESENTER ...dengan ini hari kedua conference pun berlangsung (5 OKTOBER 2010).. Patik ditempatkan di papan bernombor 56 yg mane ini lah moment yg patik tunggu-tunggu untuk tunjukan kerja patik yg slama ni patik usaha kan...alhamdulillah semua nya berjalan lancar.. Selain menampal poster patik juga memberi sokongan kat KAK LINDA, SEH, PIKA, HUDA & KASIM as oral presenter... *pas ni turn aku plk kat PWTC wehhh...adoiyai~ Korang saksikan lah sikit pic sepanjang hari ke-2 conference... Patik bersama POSTER beliau...hehehehe JIJAH bersama patik punya POSTER.. JIJAH punya.. JIJAH bersama POSTER nye... Zoom in...... POSTER Ahmad Fauzi Aryaan.. POSTER JIJAH.. Azizah,A. et al. (2010).. Bg patik conference cm ni mmg sangat membantu untuk memberi input baru kat resercher bru c

::Tak Ku Sangka::

Image
Salam semua.. Fuuuhhhh penat nye cm kene kejar hanjeng weh...bru blk dri SKAM23..penat tp sangat seronok disana..plan cm nk jd orang GANU je tros..tp pikir2 smula byk plak komitment kat shah alam..so terpaksa balk shah alam ni haa... *sob sob sob... Sepanjang patik kat cna ade menda yg patik tak sangka berlaku kat patik..dapat kenal mmber2 bru adalah menda yg paling besh..tp menda yg patik paling x sangka bile kwn yg slame ni patik knal mlalui alam maya tetibe jmpa kat simposium yg patik hadiri...mmg sgt2 terkezut...nk tau ape????? Naaaahhh...ni haaaa menda yg patik mksd kan...patik terjumpa kawan blogger patik..beliau pon join SKAM23 jugak..sila jagn jales!!!! spanjang km disana, ari ke3 bru la sempat km ketemu..since jumpa mmber bru kan..y not patik mmberi sokongan mendengar ape yg disampaikan beliau evn patik bukn dlm fileld beliau..seronok dapt jumpa dgn beliau ditempat yang tak disangka... Beliau sedang memberi ucaptama..hehehe.. Presentation bermula... Lagi.... Even patik

::Sabaq Naaaaaaa..::

Salam dan selamat pgi lg kot... Just short entry sekembali dri KUALA TERENGGANU... Fuuuhhh slamat dh smpai kat umah a.k.a RED ROOM patik lepas malam semalam patik dan kerabat sampai kat UiTM dlm koi 11pm...sempat gak la patik menumpang tidoq umah lab mate patik DANIAL..*TQ hencek DANIAL yg sudi menumpangkan patik kat umah dia semlman...klu x tido bwh jematan tamparuli la patik gamaknye...hehehhe.. Now nk kemas2 jap segala tok nenek bju kotoq sume lempar dlm mesin then nk stat keje untuk conference TERBARU yang akan patik join next week... *hambek ko next week de confrence under IKM ok....ni bru hegeh-hegeh nk buat slide & paper sgala...korang mampu cm patik wat keja last minit ni???? tak kaaaaaannnn....hehehhe~~ Akceli byk cite sepanjang kat TERENGGANU yg tgh Q untuk publish..korang tunggu je la yeeee...akan mucul entry skali 18 kluar ok... *tipuuuuu~~ Jumpa lg yeee.... Tata titi tutu~~