Posts

Showing posts from October 10, 2010

::Angan IDAMAN::

Image
Salam.. Choooopp!!!! ni blog .:DUNIA PATIK:. kan???? knape ek???? Follower yg semakin mencanak2..ada 43 folowers..TQ guys!!! Ooooo yaaa..patik TETIBA menjadi sgt2 SEXcited tak tentu pasal la since tgk follower patik dh mkin bertambah since patik kembali aktif...alhamdulillah...la ni je dh 43 followers since patik kembali aktif dlm bulan 9 ni..time kaseh semua...time kaseh jg la yeee HAFIZ MALEK yg support patik untuk kembali aktif... Untuk pertama kalinye berniat dihati nk wat contest laaa...contest yg berbunyi: ~ CONTEST FOLLOWER .:DUNIA PATIK:. ~ Kepada sape-sape yg menjadi FOLLOWER patik yg ke................................(akan difikirkan) patik akan berikan beliau saguhati... Hopefully angan berangan & impian patik nk mengumpulkan sejumlah pembaca blog patik ni termakbul laaa...makin rmai pembaca blog patik mkin rmai la kwan2 patik...heheheheh~~biar ramai kawan jgn ramai lawan... Jumpa lg... Babai..

::KeCAPEKkan::

Image
Salam semua… Bertemu lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm edisi entry terbaru beliau..heheheh.. Entry kali ni patik nk bercerita la yang patik rs tak tenang sejak kebelakangan ni…semalam (9 Oktober 2010) umah pakcik patik ade wat kenduri cukur jambul cucu beliau a.k.a ank buah sedara patik kat BANTING..patik bergerak dri umah lebay kurang koi 4pm cm tu laa.. on de way patik ke sana bersama mak pak patik TETIBA kat area DENGKIL patik bole terlelap kejap..mujur la pak patik sempat melontarkan vocal bak halilintar kearah patik..patik cept-cept tersedar…ALHAMDULILLAH sume slamat..mmg lately ni patik sgt2 serabut, letay badan pale otak sume & cm tak cukup tidur ngn tenang..korang nk tau nape patik jd cm ni???? Naaaaaahhhh ni la menda alah yg buat kan patik tak tenteram segala smpai hampir2 kemalangan.. Sila BUNDAR kan mata anda SEKARANG !!!! Patik akan join 1 conference yg ade berbaur international conference under Institut Kimia MalaysiaPatik kat PWTC KL bermula SELASA (12 O