Posts

Showing posts from October 11, 2010

::Berbaur Sesuatu::

Selamat malam semua... Ni haaaaaa Ahmad Fauzi Aryaan korang dlam usaha untuk mententeram kn diri beliau..so terapi terbaik luahan perasaan kat belpg sndiri.. Lokasi: Hall umah smbil tgk cite DOTTIE.. Suhu: Hazab panas weh mlm ni..dh cm berlecak melekit segala dh ni.. Ok ni haaa..patik nk setat dh ni..korang tgk la tajuk ni pon cm pelik kan.. Haaaa..tau pe makne BERBAUR tak korang??? BERBAUR ni de mcm2 makna..berBAUR lucah, bercampur BAUR dan bermcm2 makna BERBAUR..ikot la ape yg korang rs nak boh kannn.. Now perasaan patik la ni mmg BERBAUR serabut,nebes cm nk p toilet 18 kali...patik rs korang pon dh tau kan ape akn bakal berlaku kat patik ESOK !!! Esok bermula la peperangan patik untuk mendapatkan keadilan... *ceeewwaaahhh..takde makna ..esok patik akn jd one of the presenter kat international conference kat PWTC..esok 2.00pm bermula la sessi patik untuk menyampaikan ucaptama katenye..peserta pulak mostly from JEPUN..hambek kau..tgu la brape kali nk msok toilet sok ni...hehehe

::Penantian::

Image
Salam dan selamat pagi semua.. Just short entry untuk pagi ni dari LAB UiTM shah alam.. Tengok je entry ni mmg la patik sgt2 tak sangka cz pgi td time patik smpai je lab ni patik dh terima call dri BENDAHARI UiTM yg mengatakan bajet patik ke JOGJAKARTA telah DILULUSKAN..agaknye ni mmg rezeki patik untuk bercuti jugak kot & ala-ala cm reward untuk patik lepas bekerja 24/7..patik akn kesana hari RABU (13 OKTOBER 2010) ni insyaallah...tp menjadi problem nye conference ni akn bertindih yg under IKM on ari selasa ni... Semua ni patik ibarat kan bagai "bulan jatuh keriba".. Kawan-kawan pon byk bg sokongan soh p INDON tu..la ni patik cm dalam dilema either nk p ke tak.. Ni la jemputan yg patik terima untuk kesana.. So la ni patik sedang kelam kabut nk setle tiket, pasport, tempat tinggal segala..hop sume IMPIAN patik untuk ke sana dimakbulkan... Doa kan patik sihat untuk setle kan sume ni... So apaan sih...ketemu di laen masa okey.. Daaaa.... p/s: laporan terbaru .