Posts

Showing posts from October 13, 2010

::Kembali Ghairah::

Image
Salam semua... Now mood pon dh kembali elok.. Makan pon dh kembali selera.. Tidor pon dh kembali tenang.. Mandi pon dh kembali BASAH.... Korang jgn pikir pelik ok tgk tajuk entry patik kali ni yg agak BERBAUR..bukan pe pon..x lebay pon mksud nye ok... Yg patik maksud kan ni patik dh selesai HAZAB patik as presenter kat conference 16MCC2010 kat PWTC..tp smapi khamis still kne p gak... *makan sedap ok!!! ..adus korang jgn cakap la betapa nebes nye patik ok...tgn ni SEJUUUUUKK sgt..nk pegang orang kwn2 patik sume pempuan..no no no ok!!!!!HARAAAAAM... So berbalik pd kesah patik td..mmg sgt2 teruja la kot cz patik n kwan patik je dri MALAYSIA dan yg paling kelakar sikit, patik n kwan patik je yg present lab work patik yg cm terkedek2...yg laen sume nye LECTURER yg purely dri universiti hebat kat JEPUN dok cite pong pang psal lab depa tu...mmg terkejut keja depa wehhh.. Lg 1 kan bole pulak organizer depa bole panggil kwn patik PROF. ok...gelak beso patik n kwan laen tp AMIN kn je...man