Posts

Showing posts from October 15, 2010

::GILE KAU.....::

Image
Tet tet tet teeeeeeeeettttt~~ Salam sejahtera.. Berita utama dismpaikan oleh Kapal Karam Wallia..khabar yg sy bru terima..seorang blogger yg bru meningkat naik telah menerima 1 anugerah yg amat bermakna dlm hidup beliau..bukan anugerah pelajar cemerlang, bukan juga anugerah NOBEL dlm bidang beliau dan juga bukan anungerah lari dalam guni... Anugerah yg dimaksudkan ialah.....drum please!!! *drrruuuuuuuuuuuuummmm~~ ANUGERAH BLOGGER HARAPAN Kau gile bru je berkecimpung dlm dunia ni dh de orang yg sudi beri ANUGERAH cm ni... *terharu..sob sob... Baiklah..mari kire menemuramah tuan mepunya blog yg bru memenangi ANUGERAH BLOGGER HARAPAN itu.. Kapal Karam Wallia (KKW) : Oh yaa..tahniah ye atas anugerah itu ye.. Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) : TQ... *senyum smpai nk koyak molot ni.. KKW : Apa kah jretiria sehingga A.F.A menerima anugerah seperti ini??? A.F.A : Hmmm..agaknye dengan keikhlasan sy menulis kot sehingga ade orang memandang blog sy ni..neway TQ kat organizer MISAEH yg me

::Hari Terakhir::

Image
Salam takzim semua... Kembali lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan diruangan maya beliau .:DUNIA PATIK:. Dalam meniti hari ini atau hari-hari mendatang yang mmg ada kala pahit, maung, masam-masam kelat dan seumpamanye la kn..kte mesti tak terlepas untuk merasai hari-hari terakhir..tak kire la hari terakhir sebagai student ke, sebagai orang bujang ke, hari terakhir jd orang tas muka bumi ni ke dan ape2 je la ikot cite rasa msing-msing k... Tapi kali ni patik jz nk meREPORTkan hari terakhir ms patik dan deligasi kat PWTC atas urusan kerja.. *ceeewwwaahhh~~ Outfit of the day... *malas nk formal..ari-ari terakhir katenye kannn~~ Breakfast time.. Suke je korang kannn.. Ni korang gadoh ke???? Presenter dri JEPUN sedang berucap.. Teman seLAB patik juga memPRESENT labwork beliau dihari terakhir.. Pose ngntok akceli..wakakaka~~ Lunch time...bersama wakil dri UKM dan UTM.. Bersama 'rakan artis' selepas km sama-sama shooting..hehehe.. Juga bersama "teman artis" .. Sebelu

::Berehat Sebentar::

Image
Salam 1 MALAYSIA.. Hari kedua patik kat PWTC bersempena conference 16MCC2010 dh selesai..cerita ni dh cm agak lambt ckit patik post kn cz sgt2 bz..if de ms je patik update kehidupan patik ni..ok laaa patik dan deligasi ke cna untuk memberi sokongan kat kwan seLAB patik MISS DINI & MISS WANIE yg akan present lab waork beliau hari ni..selebihnye patik dengar la researcher2 JEPUN buat lab depa yg HAMAT HEBAT itu!!! Benda yg best hari ni: 1. Member2 LAB patik dh siap present 2. Dpt jumpa PROF yg insyallah akan jd external examiner patik untuk thesis nanti 3. Jumpa mmber2 baru & network baru~~ So konklusi nye mmg berpekdah la conference cm ni...selain dpt tmbah ilmu dpt gak la tmbah kwan & network especially dri JEPUN yg teknologi mereka sgt2 HEBAT.. Patik xde menda la nk merepek..korang tgk la picture sepanjang patik kat PWTC untuk hari ke-2.. Perjalanan bermula dengan menaiki VAN yg HAMAT beso tp yg naik just 4 orang...korang mampu cm ktorg??? Breakfast dulu jap ek..l