Posts

Showing posts from October 16, 2010

::Letay + Penat =LAHANAT::

Salam dan selamat pagi.. Hari ni patik terasa cm nk share yg patik berasa cm penat,letay dan sebagainye dengan perangai2 orang sekeliling ni.. Korang cb tgk tajuk je pon sure korang ckp pe la Ahmad Fauzi Aryaan ni dok sound KASAR dan tak berbudi bahasa kan...patik bukan pe..patik rs BAHASA cm ni je ssuai untuk orang2 cm ni..patik dh penat nk melayan perangai2 orang yg pernah dtang dan pergi dlm hidup patik x kire la kwn ke musuh ke.. Lately ni benda2 atau kisah2 silam patik sering muncul secara tidak sengaja dikala patik sedang mengecapi kehidupan bru patik dikala ini...*ceewaaahh puitis gitu..Benda2 remeh cm ni kadang2 kala menyerabutkan pale otak patik yg dh sedia serabut ngn keja2 patik then tibe2 mai plk menda2 anasir luar yg cube mengingatkan patik dengan kisah2 silam patik..AKU BENCI!!!!!! Dikala patik happy dengan kawan2 lab, kawan2 FB dan juga kawan2 blogger dan tiba2 kisah & kenangan lma muncul semula membuatkan patik cm hilang arah tuju a.k.a tumpuan..kenapa la ko mun