Posts

Showing posts from October 17, 2010

::Mari Menari::

Salam semua.. Lme gak ek Ahmad Fauzi Aryaan korang tak update..patik bz laaa..almklom laaa bru blik dri menghadiri mjlis knduri kawen adk kak ipar patik kat BAGAN SERAI, PERAK siang td + tak de idea la nk tulis pape.. Patik p cna jz kejap je..jz p untuk menghadiri majlis tersebut..hapening & just nice majlis beliau..sepanjang kesana xde benda yg best jz patik teringat tempat belajar patik ms kat UiTM ARAU 4 tahun dulu..RINDU sgt kat cna..jalan menuju kesana mmg tak banyak berubah...RINDU SANGAT-SANGAT.. OK laaa..entry patik kali ni tetibe cm de mood cm nk menari...korang MAMPU???bukan pe..ni dok tgk cite MARI MENARI tetibe feeling nk menari pon muncul..heheheh...sape mau join???sonok gak time tensi-tensi cm ni dok tgk cite cm ni..diorang ni suuuweeet banget, cm inesen ala-ala " budak insen "...tp mmg best diorang menari..hehehehe.. *sori.. Neway patik cm dh lega ckit la ngn keja-keja yg due bertindihi-tindih ni..jz akan bz smula dlm blan 12...pikir dlm bulan depan nk